Jump to content

mirela03

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zbog čega nam onda oni sugeriraju vađenje nove građevinske dozvole? Na koji način da im dokažem da se može drugačije, ako oni, sluzbenici u sluzbi građanstva, to ne predlože? Očito svi moramo biti građevinari da bismo znali kuda i kako....
  2. Hvala na brzom odgovoru. Ne moze se legalizirati obzirom da je rok za legalizaciju prošao 30.06.2018.? Ili ipak postoji način?
  3. Poštovani, podnijeli smo zahjtev za uporabnom dozvolom za nekretninu građenu 2000.god. Nakon izlaska sluzbenika na teren, dobili smo odbijenicu na kojoj piše samo da kuća nije u skladu sa građevnom dozvolom. Sluzbenik nam je usmeno rekao da je kuća uža 3 m od mjera navedenih na građevnoj dozvoli. Sve ostalo je u redu, u skladu sa građevnom dozvolom. Moja su pitanja sljedeća ukoliko mi možete odgovoriti: 1. Jesmo li trebali dobiti neke nacrte, mjere ili drugu dokumentaciju uz odbijenicu koja bi potkrijepila njihovu izmjeru? 2. Možemo li se žaliti na odbijenicu? 3. Koji pravni lijek biste nam preporučili, ima li neke opcije izuzev vađenja nove građevinske dozvole za cijelu kuću što bam uglavnom svi sugeriraju, no to košta oko 70.000 kn? Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija