Jump to content

twin900

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je twin900 objavio

  1. Dobro razumijem ali mi je svejedno jako čudno. Svuda ima ovih nadstrešnica i siguran sam da nisu svi tražili suglasnosti kod svojih susjeda. Vjerovatno je ni ne trebaš ako nijkome ne smeta. Naravno ja imam sreče i takvog susjeda kojem smeta. Još gore koji mi prvo savjetovao neka je napravim da me sada je*e. Ljep svijet.
  2. Hvala na svemu. Ima jos kojih drugih odgovora?
  3. Hvala na odgovoru. Da nije moje? Pa svi rade nadstrešnice u tom djelu. To je montažni objekt i kolko znam može se radit do 20 m2? Niam ja izgradio sobu sa stjenama ili nešto tako. Smisao stana u prizemljuje da imaš još malo mjesta vani. Ali ok, znači trebat ču to srušit ako on zarati i tuži me?
  4. Imam jedno pitanje. Imam stan u prizemlju i izradio sam nadstrešnicu ispred zgrade. Nadstrešnica se nalazi na mojoj zemlji jer zemlja oko stana u zemljiškoj knjigi pripada stanu. . Sada mi pravi susjed probleme, da mu se ne dopada i tako dalje. A baš taj isti susjed je meni rekao, da neka si napravim nadstrešnicu, a sada mi pravi probleme. Moja je naravno krivda, da nisam odmah tražio suglasnost ali sam vjerovao na riječ. U zgradi ima 16 vlasnika. Od 10 vlasnika več sam dobio suglasnost za nadstrešnicu koje sam tražio posle izgradnje. Nadstrešnica napravljena iz kvalitetnih materiala i ne kvari izgleda zgrade. Susjed kaže, da je nadstrešnica previsoka i da sam na njegovom balkonu. Ali pazite: Kiša sa njegovog balkona pada na moju nadstrešnicu, tako da mislim da ja nisam previsoko. Glavno pitanja je jel sam ja visok ili nisam, odnosno gdje je granica izmedu mog krova i njegovog poda. Šta mi on sad može? Ako me tuži jel je moguče, da ču morat sve srušit? Jer trebam suglasnost od svih vlasnika ili je dosta da ih je više od pola? Svih sigurno neču dobit. Hvala vama na odgovorima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija