Jump to content

vesna volf

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Problem sa susjedom

  Možete li vjerovati da je isti susjed iz pakla meni i predstavniku stanara rekao ljetos da on uopće ne koristi svoj WC. Valjda svaki put ide "piškiti" na željeznički kolodvor koji nam je blizu.
 2. Problem sa susjedom

  Živim na prvom katu dvokatne stambene zgrade. Prije 2 - 3 godine počelo mi je kapati u kupaonici. Iznad mene stanuje susjed koji ima identičan raspored prostorija u stanu kao i ja. Susjedu sam ukazala da voda curi iz njegove kupaonice. On je kao nešto reagirao, ali moja je pretpostavka da nije. Uglavnom ja smatram da se to događa zbog starih odvoda. Ljetos mi je susjed pokazao svoju kupaonicu /koja je još od cara Franje Josipa/ i rekao da je kod njega sve u redu. S obzirom da on radi u inozemstvu i dolazi na nekih tjedan dana svaki mjesec poslala sam mu poruku što će učiniti da riješim problem jer mi je sada već pao oveći komad žbuke s plafona. Odgovorio mi je NIŠTA kod mene ne curi, a ti imaš predstavnika stanara. Ja planiram pozvati vodoinstalatera, ali moje pitanje glasi: ŠTO AKO ON NE DOZVOLI ULAZAK U STAN. Naš predstavnik stanara i moj susjed iz pakla su također zbog curenja vode u svađi. Molim za savjet i pomoć.
 3. Datum odlaska u mirovinu

  Rođena sam 6.1.1962. i ispunjavam uvjet za prijevremenu starosnu mirovinu. I napravila sam informativni izračun mirovine koji iznosi oko 2.200 kn. Moja odluka o odlasku u mirovinu je konačna samo pokušavam saznati što je povoljnije za mene. Ali kako se previše mučim s razmišljanjima mislim da će to ipak biti 15. 12. kada mi prestaje radni odnos. Mislim da ću tada podnijeti zahtjev za mirovinu pa neka bude što biti ne može. S otpremninom ću otplatiti veći dio stambenog kredita i to je to. U svakom slučaju hvala vam na informacijama. Pozdrav Vesna
 4. Datum odlaska u mirovinu

  Točno radi se o državnim službenicima. Nije mi jasno što je to PVB i 1,5. Međutim zanima me ako sa nekim zasnujem radni odnos kao npr. kućna pomoćnica i odradim 1 mjesec što se tada događa?
 5. Pozdrav Zanima me ako odem u mirovinu 15.12.2019. godine da li će mi otpremnina i 2019. godina ući u obračun mirovine.
×