Jump to content

monikas

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Izdaje koliko zatražiš, ali cijena ti je ista za jedan ili za pet.
  2. Isto 7.7.i ne osjecam se najbolje... Vss, posebni dio-ekoloska poljoprivreda.. Ima kog u tom dijelu :-/
  3. jel može i meni: monikas@net.hr, hvala unaprijed
  4. može i meni: monikas@net.hr, unaprijed vam se zahvaljujem
  5. može i meni: monikas@net.hr, hvala puno unaprijed
  6. hej, jel može i meni skripta, na mail: monikas@net.hr. i čestitam na položenom ispitu
  7. može i meni skripta........ mail: monikas@net.hr
  8. i ja bih bila zahvalna jednoj dobroj duši na poslijeđenoj skripti za DSI. Moj mail: monikas@net.hr. još jednom hvala unaprijed
  9. hej, nisam gledala datum slanja pitanja, pa se nadam da ti nije kasno. ja provodim sada jedan takav postupak. Suština ti je da nakon što se donese Odluka o početku ograničenog postupka jn, u elektroničkom oglasniku ispuniš poziv za nadmetanje kojim ćeš odrediti koje sposobnosti ponuditelji moraju ispunjavati i ostale zahtjeve koje već znaš u tom trenutku. Rok za dostavu takvog Zahtjeva ne može ti biti kraći od 10 dana (govorim o postupku male vrijednosti). Nakon isteka roka za dostavu zahtjeva sastavljaš zapisnik o ocjeni sposobnosti natjecatelja, pa ako si odredila koliki će ti biti broj natjecatelja(koji ne može biti manji od 5 u slučaju sposobnih natjecatelja), natjecateljima koji neće biti pozvani na dostavu ponuda šalješ Odluku o nedopustivosti sudjelovanja. Izabranim natjecateljima šalješ poziv za sudjelovanje s dokumentacijom za nadmetanje(istodobno, ili u pozivu navedi kome da se obrate). Nakon isteka roka za dostavu ponuda princip ti je isti kao i u otvorenom, otvaranje ponuda, donošenje Odluke i sl.
  10. Zanima me jel netko zna koliko godina treba stažirati u državnim institucijama, konkretno u općini, naravno sa završenim pravnim fakultetom, da bi se moglo pristupiti polaganju pravosudnoga ispita. Puno hvala!
  11. Protiv sudaca ne možeš pokrenuti kazneni postupak bez odobrenja Državnog sudbenog vijeća osim ako su zatečeni u vršenju k.d. za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od 5 god.
  12. Evo ovako, jel možda netko zna više o literaturi o lokalnoj samoupravi, osim povelje i zakona o istom? Konkretno me zanima prijelaz iz općine u grad, znam koji su uvjet (broj stanovnika, kulturološko, obrazovno, gospodarsko itd središte), ali dali zna netko za štogod opširnije? Hvala
  13. Pixy, jel možeš i meni poslati skriptu? Zahvaljujem unaprijed i imaš cugu kad dođeš u Vtc.
  14. Nakon pripravničkog slijedi stručni ispit, ako je propisan za tvoje radno mjesto, a pretpostavljam da je, a onda, ovisno o poslodavcu, slijedio bi ugovor za stalno:)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija