Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

doriana

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Kako ste postupili? Imam problem sa krivotvorenim zapisnikom na kojem piše moja izjava koju ja uopce nisam rekla i izjava kotrolora da je cuo tv koji ja stvarno nemam. Dopisujem se sa njima već 10 dana a oni mi ne daju apsolutno nikakve odgovore već uporno kopiraju članke iz zakona koji nemaju veze sa mojim pitanjima.
  2. HRT - prekršajna prijava

    Pozdrav, Imam istu situaciju. Došao kotrolor, nije pušten u stan, rečeno mu je da tu nitko ne živi dugoročno, da u posjedu nemam niti jeda uređaj koji može emitirati njihove signale... a kad evo prekršajnog postupka!!! Kotrolor je krivotvorio zapisnik, napisao da posjedujem laptop preko kojeg sve korsitim. Kotrolor se na ulaznim vratima odbio predstaviti, isto i nakon što sam ga nekoliko puta pokušala kotraktirati preko telefona. Zatim me optužio da ja njega uznemiravam (zvala sam ga puno puta i nije se javljao) jer sam od hrt-a tražila da mi u roku 24 h dostave njegovo ime kako bi mogla pokrenuti osobnu prijavu protiv njega jer to što rade je uznemiravanje i zlostavljanje građana. Postavila sam im 20-ak pitanja u 10-ak mailova i jedino što dobijem su kopirani članci iz zakona. Istina je da se koristim laptopom ali on nije u mojem vlasništvu već u vlasništvu firme i to mogu dokazati. Odbijam pačati pretplatu za nešto što ne koristim i za nešto što nije moje!!! Od službe za korisnike sam dobila informaciju da pretplata nije vezana na osobu već na prostor u kojem se nalaze uređaji u nečijem vlasništvu. Međutim, gospodin iz odjela za pristojbe kaže sasvim suprotno, da je pretplata vezana na osobu i njeno vlasništvo. Pa se ja sad pitam i zaključujem!! Ako je pretplata vezana na osobu onda bi i svako djete pri rođenju uz rodni list i oib trebalo dobiti prvu uplatnicu za hrt Pozdrav
×