Jump to content

Azra Elvis

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav! Da li mi neko moze reci sta mi treba od dokumenata za produzenje putovnice i osobne hrvatske
  2. I da zaboravila sam napisati da je imao on prijavu za stalno u karinu.Da li to nesto mijenja ?
  3. Dobar dan.Neznam da li sam odabrala dobar forum za ovu temu.Prije 4 dana mi je otac preminuo.On je bio hrvatski drzavljanin imao je vozacku dozvolu,putovnicu,osobnu iskaznicu.Pa me sad zanima sta treba za vozacku dozvolu da se ponisti i za ostalo.Da se odjavi skroz iz hrvatske.A inace zivio je u bosni
  4. Pozdrav!Citala sam na internetu da gradjani koji posjeduju dvojno drzavljanstvo(odnosno koji zive u BiH)nemogu putovati sa hrvatskom osobnom.Pa me zanima sad da li neko zna da li je to istina.Jer trebam ici raditi u 6 mjesecu.Molim vas ako nesto zna da mi se javi.Hvala unaprijed.
  5. Hvala vam na odg.A inace imam dvojno drzavljanstvo bih i rh
  6. Pozdrav.Zanima me da li mogu se ja prijaviti na biro u hrvatskoj(radila sam sezonu 9 mjeseci )a zivim u bosni.A imam adresu u bosni.Zanima me sad da li ja moram imati tamo prijavu kakvu u hrvatskoj da se mogu prijaviti na biro.Molim vas odgovor.Hvala unaprijed
  7. Da imala sam i bila sam prijavljena
  8. Pozdrav.Zanima me da li ja imam pravo na povrat poreza.Radila sam u hrvatskoj na sezoni i sad sam u bosni (a inace zivim u bosni )
  9. Pozdrav!Zanima me da li ja mogu imati primanje sa biroa hrvatskog a zivim u BiH
  10. Pozdrav!Zna li ko sta treba kad hoces da te neko prijavi kod sebe za stalno sta njemu treba od dokumenata.Mislim da mu treba vlasnicki list al nisam sigurna i neznam sta jos pa ako neko zna neka mi se javi bila bih mu jako zahvalna.U pitanju je grad Rijeka.Unaprijed hvala!
  11. Hvala vam na odgovoru!Ja imam u hrvatskoj privremenu prijavu sad dok traje sezona.A kad sezona zavrsi nemam prijave .Pa me sad zanima kako to onda ide !
  12. Dobar dan!Imam dvojno drzavljanstvo.Bosansko i hrvatsko!Pa me sad zanima imam li ja pravo na biro.Sad radim na sezoni u hrvatskoj pa kad zavrsim da li mogu se prijaviti .Zanima me da li mi treba stalna prijava u hrvatskoj da bi se mogla prijaviti.Pa ako mi neko moze napisati sta o tome bila bih mu zahvalna!Unaprijed hvala.
  13. Dobar dan!Državljanka sam Republike Hrvatske a zaručnik mi je Bosanski državljanin.Pa nas sad zanima šta bi nam trebalo od papira da se vjenčamo u Hrvatskoj.Radimo sad na sezoni u Hrvatskoj.On je dobio radnu dozvolu na 6 mjeseci.Isčekujemo uskoro vaš odgovor.Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija