Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

ahorvat

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, zanima me kod sklapanja ugovora o kupoprodaji nekretnine dali mogu biti navedena dva kupca i onda se ta dva kupca upisuju u zemljišne knjige kao vlasnici 1/2 dijela nekretnine? Dali mi može netko pojasniti postupak. Puno hvala.
  2. Pozdrav svima, možda je bilo već pisanja o ovoj temi, ali molio bih Vas pomoć. Situacija je sljedeća. Banka je 2016. godine otvorila ovrhu i ona još uvjek stoji u ZK izvadku, u međuvremenu je Banka ustupila potraživanje cesijom agenciji za naplatu potraživanja, te se ona upisala 2018. u ZK izvadak sa založnim pravom. Ovrha Banke još uvijek stoji pod teretom. Postoji pravomoćno rješenje kojim sva potraživanja prelaze sa Banke na agenciju za naplatu potraživanja. Može mi netko pobliže objasniti što se događa s tom ovrhom i zašto ona nije brisana? Unaprijed hvala,
×