Jump to content

Frida56

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znači kaznu dobila u četvrtak u poslijepodnevnim satima, petak je bio sljedeći dan, odnosno prvi dan za plaćanje, potom dolazi subota kada kaznu ne mogu uplatiti i ponedjeljak sljedeći dan kada sam mogla platiti kaznu, ujedno i zadnji dan plaćanja. Po kojoj logici ako je to tek drugi dan mogućnosti uplate za kaznu u pola iznosa? Pa nije da ja tu sad izmišljam taj jedan dan ili da je uopće potrebno da objašnjavam zašto nisam mogla otići niti u ponedjeljak niti u petak, poanta je ta prema njihovim odredbama i jasno naznačeno na kazni imam rok od tri dana. U ovom slučaju se radi o dva dana jer organizator parkinga nije omogućio plaćanje subotom, a računa se kao da jest.
  2. Dakle mogućnost plaćanja kazne, ako govorimo o plaćanju iznosa u pola cijene je isključivo na blagajni organizatora parkinga, a njihovo radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, od 7-15 h. Kaznu sam zaprimila 8.8.2019., i oni tvrde da sam je morala podmiriti do 12.8., a ja sam na blagajnu došla 13.8. i to sam još morala izaći s posla ranije da stignem. U odgovoru stoji da ne računaju samo nedjelju i praznike. Ovdje se ne radi o 42,00 kn, misim da je to jasno, radi se o nepoštovanju onoga što je naznačeno na kazni. Uzeli su mi taj jedan dan, dakle nisu omogućili plaćanje subotom a računaju kao da je moguće platiti. U pitanju je Poslovni park Virovitica.
  3. Pozdrav, Kaznu za parkirališnu kartu za tri sata dobila sam u iznosu od 42,00 kn, organizator parkinga nudi mogućnost plaćanja kazne u pola cijene, ako se kazna podmiri u roku tri dana. Slijedom toga kaznu u iznosu od 21,00 kn, odnosno umanjenu za 50 % pokušala sam platiti na blagajni Poslovnog parka, no odbili su me uz obrazloženje da je istekao rok. Ono što je sporno u tome je računanje subote pod radni dan a oni tada ne rade, dakle uzeli su obzir mogućnost plaćanja samo dva dana a ne kako se navodi na kazni tri dana. Pisala sam prigovor na to, ali uz odgovor da oni samo nedjelju ne računaju pod radni dan i da ne uvažavaju prigovor, moje pitanje je kako je to moguće ako ne postoji mogućnost plaćanja subotom, nisu li dužni osigurati plaćanje, tj računati samo radne dana. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija