Jump to content

Duane

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Anex Ugovoru o kupoprodaji nekretnina

  Poštovana, samo još jedno pitanje .... Da li mora u ugovoru biti upisana kvadratura kao što je u katastru ili ne ? Nije različita kvadratura u ugovoru nego nije upisano m2, dok u katastru piše npr. kuća 100 m2, dvorište 500 m2. zahvaljujem!!
 2. Anex Ugovoru o kupoprodaji nekretnina

  Zahvaljujem!!
 3. Anex Ugovoru o kupoprodaji nekretnina

  Nekretnina je upisana na pokojnu .... LP
 4. Pozdrav, Molio bih za malu pomoć i savjet... Nedavno sam saznao da roditelji nisu kuću nikada prebacili u katastru na svoje ime. Razlog je što u ugovoru nije navedena kvadratura kuće, dvorišta i oranice kao što je u katastru upisano. Rečeno im je da naprave anex što nisu nikada napravili a prošlo je već dosta vremena.... u međuvremenu žena od koje je kupljena kuća je umrla. što i kako dalje ?? Unaprijed hvala!!
 5. NEKRETNINA

  Poštovana, Zahvaljujem na odgovoru, ali svi koji bi mogli znati nešto iz obitelji su pokojni i sigurno ne mogu saznati nikakve konkretne informacije... Znači u tom slučaju ne mogu napraviti ništa ?? Hvala!
 6. NEKRETNINA

  Zahvaljujem! Ali kako naći nekoga tko je prije 70 godina otišao iz Hrvatske i nitko nije sa njim više bio u kontaktu... Koliko znam po pričama, ta osoba je i promjenila ime i siguran sam da nema više nema hrvatsko državlljanstvo... Da li postoji neko drugo rješenje .... puno hvala!!
 7. NEKRETNINA

  Poštovani, zahvaljujem na brzom odgovoru. U čijoj je to ingerenciji traženje te osobe ? Suda ili ... ?? Kako uopće pokrenuti taj cijeli postupak ?? Unaprijed hvala!
 8. NEKRETNINA

  Poštovani, Molio bih za pomoć tj. savjet. Htio bi odkupiti tj. prenjeti na sebe nekretninu u kojoj trenutno živim. 7/16 glasi na moju majku koja je suglasna prepisati svoj dio na mene. 7/16 glasi na moju tetu koja je također suglasna prepisati svoj dio na mene. 2/16 glase na daljnjeg rođaka koji je prije više od 50 godina odselio u Kanadu. Sa njim nemamo nikakav kontakt i pitanje je da li je ta osoba uopće živa. Zanima me kako riješiti ovaj problem tj. kako obaviti prijenos nekretnine s obzirom na ove 2/16 ? Unaprijed hvala!!
×