Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Miljacka55

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prijetnja

  Ljubavnica mog muza je bila na mom parkingu i kad sam je ugledala s balkona viknula mi je da ce ubiti mene i mog sina ako ne pustim svog muza na miru. Ja sam dogadaj prijavila i sad me zanima , ako znate, sta ce se dalje desiti? Ja se nje ne bojim, meni ne moze nauditi jer se ja znam braniti, ali se bojim za dobrobit svog djeteta.
 2. Lazno davanje iskaza

  Koja je kazna za lazno davanje iskaza i lazne optuzbe?
 3. Lazno davanje iskaza

  Dobar dan! Mog muza je ljubavnica optuzila za lisenje prava na slobodu, on je bio u pritvoru pa u drzavnom odvjetnistvu i pusten je da se brani sa slobode, ona uskoro ima takoder davanja iskaza u drzavnom odvjetnistvu i namjerava reci da je lagala ( bar kaze da ce to reci) i sad me zanima dali ona to uopce moze povuci i dali, ako to povuce, dali je mi mozemo tuziti za lazne optuzbe i davanje laznog iskaza i ako mozemo, sta njoj prijeti? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
×