Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

MAKOKO5212

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. PONESAK SUDU

  Hvala na lijepo objašnjenom postupku još mi nije jasno na pripremnom ročištu jeli se očitujem pismeno uz dokaze ili usmeno.
 2. PONESAK SUDU

  Poštovani sobzirom da je javni biležnik pokrenuo ovrhu za apartmansku HRT pristojbu ja sam uložio PRIGOVOR jeli već plaćam jednu pristojbu za kućanstvo.Na eGrađani sam vidio da je J.biljžnik pokrnuo tužbu.Koliko ja znam sada bi sud trebao pokrenut pripremno ročište.Mene intresuje trebao bih napisat PODNESAK NA TUŽBU Kako Pravilno napisat podnesak.Neznam u koliko ptimjeraka trebam napisat podnesak i još važnije kada ja podnesak trebam poslat SUDU ILI JA PODNESAK NOSIM NA PRIPREMNO ROČIŠTE.Sobzirom da sam po struci vozač koji je u mirovini sa malom mirovinom i nemam srestava za Odvjetničke usluge jel samo za prigovor su mi tražili 500kn.Još sam zaboravio reći da se ja iz tog apartmana iselim kod ćerke 3 mjeseca dabi izdali i u apartmanu ostane TV prijemnik koji ja gledam kroz ostatak godine. HVALA SVIMA NA SAVJETU I ODGOVORIMA.
×