Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

zemmo

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Međuvlasnički dodovor

  Poštovani, Vlasnik sam dijela neetažirane zgrade u udjelu 4/48.Većina stanara sa ukupnim udjelima 44/48(91,6%) se slaže za način korištenja okućnice ,ali jedna obitelj nije saglasna ni sa jednim našim prijedlogom,a sami ne žele predložiti riješenje.Razlog je novac koji potražuju ,a prelazi višestruku vrijednost zemljišza na tom terenu.Koja su naša zakonska prava i daljnji koraci. Lijep pozdrav!
 2. Međuvlasnički dodovor

  Oprostite,ali napominjem da zgrada nije etažirana ,a ni dovršena.
 3. Međuvlasnički dodovor

  Ali u Općini Poreč su mi odgovorili da imam pravo posjeda dok se većina stanara slaže sa tim.50+1,a slaže se 44/48 u udjelima. Lijep pozdrav i hvala na odgovoru.
 4. Međuvlasnički dodovor

  Napominjem da nitko drugi nema potrebu prolaza jer je ulaz u moj stan jedini sa sjeverne strane.
 5. Međuvlasnički dodovor

  Poštovani Dali imam pravo posjeda na dio okućnice koji sam dobio ugovorom bez uvjeta vremana i obeštećenja od vlasnika zgrade koji ima 70 % udjela u vlasništvu. Naime samo mi jedan stanar osporava posjed.Kupoprodajni ugovor je ovjeren sa ucrtanim dijelom okućnice od strane geodeta ,uknjižen sam na stan.Lijep pozdrav
×