Jump to content

32snježana

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je 32snježana objavio

  1. U alkoholiziranih stanju ( a alkoholiziranih je svaki dan) kuhao i zaspao došlo je do eksplozije u stanu dok je dijete bilo doma. Nakon toga je socijalna dala tri izbora ili će on prestati pit ili moram skloni dijete na sigurno ili će ga oduzet pa oni stavit na sigurno. Prestao je piti na par mjeseci i ponovo počeo. I opet zaspao pijan podgrijavajuči večeru sva sreća došla sam uskoro doma pa je samo lonac zagorio. I tada sam našla stan i od selila sa djetetom.
  2. U tome i je problem što i on ima pravo živjet u tom stanu. Ja pokušavam naći neku zakonsku osnovu prema kojoj bi ja i dijete imali pravo živjeti u stanu a njega da iselim jer kao što sam napisala u prvoj objavi, dijetetu je pored njega život ugrožen zato sam i morala otići.
  3. Poslje razvrgnuća braka ili izvanbračne veze
  4. Hvala, da li znate poslje razvrgnuća zajednice po zakonu preuzetom iz EU dijete ima pravo ostat u stanu sa jednim od roditelja ako je stan bračna stečevini da li bi prošlo na sudi i ako nije bračna stečevina nego je dijete vlasnik pola stana?
  5. Ako razvrgnem suvlasnički zajednicu šta se tada događa. Stan ide na prodaju ili.??? Jer sam dobila i prijedlog da tražim ovrhu nad nekretninom. Ali u tom slučaju se stan prodaje. Djetetu idu novci za njegovu polovicu, meni se isplaćuju zaostatci alimentacije. Ali ja nebi da se stan proda. Jer ne bi dobili dovoljno za kupovinu drugog stana a ostaviti dijete bez nekretnine koja će i tako u budućnosti biti njegova pošto je jedini nasljednik mii nije opcija.
  6. Prije tri godine sam se razišla od ne vjenčanog supruga radi teškog alkoholizmu i ugrožavanja života našega zajedničkog djeteta u alkoholiziranih stanju. Ne plača mi alimentacije i radi na crno pa se ne mogu naplatiti putem ovrhe. Ja sam sa djetetom podstanar što mi je neizdrživo radi male plaće a on živi u stanu koji je u vlasništvu 1/2 pola je vlasnik on a pola naš sin. Stan se ne da podijeliti na pola pa da svatko živimo u svome dijelu a živjet u istom stanu mi je moguće jer je ugrožena djetetova sigurnost. Da li ja imam kakvo pravo ga deložirati da bi dijete živjelo u svome?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija