Jump to content

Petar9949

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Petar9949 objavio

  1. Supruga radi u privatnoj firmi.Nema sindikata,nema radničkog vijeća.Poslodavac priprema aneks ugovora o radu kojim se znatno povećavaju obaveze posloprimca.Mora li se aneks potpisati i što ako ga supruga odbije potpisati?
  2. Suprugin otac je sa bratom dogovorio podjelu parcele po pola.Geodeti su to unijeli u protokol,a naglašavam da je brat bio taj koji je predložio takvu podjelu.Nakon godinu dana su obojica pozvani da isto konačno potvrde i potvrdili su i potpisali.Sada brat traži cijelu parcelu jer bi nešto gradio i prijeti sudom...kakva su mu prava?
  3. Nakon djedove smrti kompletno imanje je prepisano na mog oca jer su se svi složili da je tako najbolje.Moj je otac radi toga izgubio i dječji doplatak i plaćao porez,znači ništa nije skrivano i sve je legalno prebačno.Otac ima nas troje i svom troma nam daje zemlju da j e podijelimo.Zanima me kakva prava u ovom svemu imaju njegova braća i sestre sada nakon 46 godina.,hvala !
  4. ok,ali što ako ovaj zovne policiju?
  5. Poštovani! Susjed je metar od mog zida posadio šipak koji se razgranao i već cijeli metar grane ulaze u moj posjed,a plodovi svaki tren prijete oštetiti parkirano vozllo.Predmetno zemljište i nije njegovo nego od drugog susjeda ali ga ovaj svojata...što napraviti ?
  6. Prije 4 godine građevinskoj sam inspekciji podnio prijavu....do danas ništa,odgovor je uvijek,još niste na redu...slao požurnice,obratio se i glavnom državnom inspektoru...ništa,što napraviti?
  7. Djed je oporukom prije 40 godina ostavštinu podijelio između 5-ero djece.Sva ostavština nakon njegove smrti prepisana je na mog oca i ona je na njemu,što su svi i znali i moj je otac plaćao i porez.Kakva je situacija sa svim tim kad moj otac umre i možemo li mi kao njegova djeca imati pravo na tu ostavštinu.Nije ljudski i nije korektno ,ali prema mom ocu su i braća i sestre kroz ovih 40 godina bili izuzetno nekorektni i neprijateljski nastrojeni,hvala
  8. Moj otac je upisan kao vlasnik zemljišta,nas 4 brata smo nasljednici,a susjed to zemljište svojata i tvrdi da ga je kupio od mog oca .Kad zemljište ,16 m2 ogradim,on zovne policiju i ruši ogradu,a nema nikakav valjan dokaz o kupoprodaji i znamo da laže. Što napraviti i zašto policija ne poduzima ništa po pitanju rušenja ograde,odnosno, nije mi jasno ako ja pokažem vlasnički list mog oca ,a on nema ništa ,oni svejedno samo promatraju i ništa ne poduzimaju hvala
  9. Poštovani ! Da li HEP kao društvo ima obvezu legalizacije svih objekata pa tako i trafostanica,odnosno da li je isti izuzet od zakonske obveze .
  10. Poštovani! Podnio sam prigovor HEP-u zbog nebrige oko okoliša trafostanice koja se nalazi na susjednoj parceli,a koju je drugi susjed prisvojio i koristi je u poljoprivredne svrhe.Znači pravi botanički vrt koj se svakodnevno zalijeva i prilikom kojeg su sva vozila u mom dvorištu isprskana zemljom i mokra. Susjed se pravi lud i nastavlja po svome.Jedan djelatnik HEP-a zadužen za okoliš objekata mi je neslužbeno rekao da kabeli pod zemljom trebaju vodu i korijenje što smatram izrugivanjem.Službeno sam prije 15 dana mailom poslao prigovor ,na koji sam dobio odgovor da je prigovor zaprimljen i poslan zaduženim službama na rješavanje.Zanima me koliko moram čekati na odgovor i kakva su moja prava glede ovog problema
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija