Jump to content

Torkul

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. U procesu usklađivanja katastra i zemljišnih knjiga sud je uknjižio mog susjeda na njegovu parcelu a mene je odbio i uknjižio RH iako ja znam da imam ,ako ne bolje , onda iste uvjete kao i susjed. Interesira me imam li ja pravo na uvid u rješenja na osnovu kojih se susjed uknjižio na tu parcelu da se uvjerim radim li ja ili netko drugi nešto pogrešno ili možda nečasno ??
  2. Nakon mog prigovora (žalbe) sud je uvažio u potpunosti moj zahtjev i pokrenuo amortizaciju (poravnanje). Obavijestiti ću vas o ishodu.
  3. Po meni kao laiku ako će ta služba u zemljišnim knjigama raditi u dobroj vjeri (ne praviti namjerno i bespotrebno probleme) onda moraju postupati po čl.163. Jer po meni ovaj članak i postoji da bi se ovakvi problemi rješavali a ne još i komplicirali.
  4. Poslušao sam vaš savjet i moj zahtjev je zaprimljen 25.09.2019.g. Danas sam dobio rješenje kojim se odbija moj zahtjev uz obrazloženje da nisam dostavio dokaz da ne mogu pronaći ovlaštenika odnosno njihovog pravnog sljednika i uz to se pozivaju na čl.116. ZZK-a. Riješenje je u prilogusc.bmp Kako ja dokazujem da ne mogu naći ovlaštenika ili njegovog slijednika????
  5. Dana 11.07.1988. god. na predmetnu nekretninu je uknjiženo založno pravo-intabulacija za osiguranje kredita u korist SFRJ -SAVEZNI SEKRETARIJAT ZA NARODNU OBRANU. Kredit je otplaćivan dok se nije razbuktao rat i dok je funkcionirao platni promet na nivou SFRJ (rujan ili listopad 1991.god.) Sama nekretnina je bila u zoni ratnog djelovanja (k.o. Biograd na moru). Može li mi netko savjetovati kako obrisati taj teret s obzirom da je isteklo 30 godina koliki je i bio rok otplate.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija