Jump to content

Marija1959

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. U svakom slučaju hvala na brzim odgovorima i ugodan dan!
  2. To znači DA SEBI POJASNIM : blokira mi se račun, a otplata duga ide poslije otplate kredita. U mojem slučaju samo i jedino tako!? I naravno da je administrativna zabrana za moj kredit ovjerena kod javnog bilježnika!
  3. Pa kredit je preko administrativne zabrane. Znači li to da ovrha "prekida" otplatu kredita????? Rata kredita je 1/3 mirovine. Zar se u ovakvom slučaju kao moj ne blokira mirovina i čeka da se otplati kredit????
  4. Nemam ni pokretnine ni nekretnine. Živim kod prijateljice. Na rate mislim da ne dolazi u obzir jer je dug velik, a moja mirovina, kad se odbije trećina rate za kredit, je jako, jako mala. Kredit otplačujem trajnim nalogom.
  5. Imam samo obavjest od odvjetnika vjerovnika da postoji dug kojeg nisam u mogućnosti podmiriti. Mirovina mi je opterećena kreditom oko 1/3. Imovine nemam. Nemam nasljednika. Dug je nastao dok nisam bila u vezi.
  6. Što npr. detaljnije - molim te pomogni mi što bi te moglo zanimati u vezi ovoga? 🤔
  7. Poštovani, imam dug koji ne mogu platiti. Dobila sam o tome obavjest od odvjetnika vjerovnika. Nemam imovine. 1/3 mirovine mi je opterećena kreditom. Što mi savjetujete da napravim.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija