Jump to content

Iskrs

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moj kontakt: ordogt@gmail.com
  2. Poštovani Živim u Križevcima. Rastala sam se od supruga u kolovozu ove godine. Rastali smo se sporazumno. Dijete sam ostavila da živi sa bivšim suprugom, jer je tamo živio od rođenja i na nagovor bivšeg kako će to biti najbolje za dijete ostavila sam dijete tamo iako sam znala da će mi biti teško zbog takve odluke. No odmah nakon razvoda život mi je postao horor. Naš sin je krenuo u prvi razred, ima 6,7 god. Bivši sve do danas krši naš sporazum ali i sudsku odluku koja je donešena u slučaju izostanka međusobnog dogovora. Dijete kod mene nije bilo od dana kada smo potpisali razvod. Objašnjenje bivšeg bilo je da djetetu treba vremena, i kad dijete odluči. Bivši živi sa svojim roditeljima i njih troje zajedno su napravili užasan problem. Zbog njihovog utjecaja na dijete mene dijete ne želi vidjeti, biti u bilo kakvom kontaktu samnom. Do sada sam bila 3 puta na razgovoru sa socijalnom radnicom škole i psihologom Centra za soc skrb. Za dijete je preporučeno da ide na Polikliniku za zaštitu djece grada Zagreba. Hitno mi je potreban odvjetnik, cijela moja situacija je postala toliko ozbiljna, i svaki dan razmišljam o tome koliko sam pogriješila u odluci kad sam dijete ostavila s ocem i njegovim roditeljima. Hvala unaprijed. Sa štovanjem.
  3. Živim u Križevcima, i molim ako bilo tko zna izvrsnog odvjetnika za obiteljsko pravo da mi ga preporuči. Moja je situacija vrlo ozbiljna i došlo je do takvih problema da sad svoje dijete moram voditi u Polikliniku za zaštitu djece grada Zagreba, jer me dijetw odbija vidjeti i biti u kontaktu samnom a sve je uzrokovano očevim ponašanjem i uplitanjem njegovih roditelja. Hvala vam unaprijed. Lp.
  4. Iskrs

    Punomoć

    Pozdrav. Nedavno sam se sporazumno razvela, i dijete ima adresu kod oca, dakle tamo sam ga ostavila, jer sam ja otišla iz kuće gdje je otac a vlasnici su njegovi roditelji. Pristala sam na sporazumni razvod zbog djeteta i napravila sam pogrešku. Otac je prekršio naš sporazum i sudsku odluku. Dijete kod mene nije bilo mjesec i pol dana. Sa bivšim sam imala i zajedničku štednju po kojoj smo oboje imali punomoć na štednju. Dok je taj košmara od razvoda trajao, gdje sam se pod njihovom prisilom iselila tjedan dana prije potpisa sporazumnog razvoda, oni su ukinuli moju punomoć po zajedničkoj štednji, bivši suprug je dao svojoj majci punomoć, mene nisu o tome obavijestili, naravno jer ne bih pristala na to da dam pola svoje štednje, njegova majka je prebacila štednju na sebe i ja sam ostala bez svog dijela štednje. Postoji li pravni način da vratim štednju? Molim preporuku za iskusnog i dobro odvjetnika koji bi me mogao zastupati u traženju skrbništva za dijete.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija