Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

ninanana

Korisnik
 • Broj objava

  209
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. SKRIPTA - ZAKON O ZEMLJIŠNIM KNJIGAMA - HITNO!

  Nitko? Najtužnije je što imam položen DSI sa potpuno drugim predmetima i zakonima
 2. Molim ako netko ima navedenu skriptu. Treba mi samo da sažeto pređem ZKK, za sutra, za testiranje za posao. Sad, kako vrijeme ide, sve manje znam Hvala.
 3. Nove naočale i HZZO

  Upravo tako...
 4. Uplata za honorar iz Engleske

  Bila sam odsutna i nisam vidjela odgovor do danas. Zahvaljujem, rješeno je
 5. Nove naočale i HZZO

  Prošli tjedan sam bila u bolnici s kćerkom na očnom pregledu tijekom kojeg je ustanovljeno da treba naočale. Dobivena doznaka za HZZO, otišle mi to ovjeriti... Pokrivaju troškove u iznosu od čitavih 96 kuna!!!
 6. Naslov skoro sve pita Preuzeti za 1,00 kn j.d.o.o. u vrijeme trajanja procesa jednostavnog stečaja ili ne?
 7. Uplata za honorar iz Engleske

  Nitko ne zna? 😑
 8. Molim pomoć. U prilici sam zaraditi nekoliko tisuća kuna od tvrtke u Engleskoj. Zanima me kako funkcionira stvar s porezima. Isplata bi išla na tekući račun. Hitno je poprilično. Hvala unaprijed. Pozdrav.
 9. Pomoc za blokirane

  Redovito se (meni) skidala 1/4 sa svake plaće.
 10. Osobni stečaj

  Cca 150 tisuća
 11. Osobni stečaj

  Od imovine imam samo stari auto, 1994. godište i to je sve. Radni odnos na određeno, do 31.01.2019. Dovoljno?
 12. Pomoc za blokirane

  Ne mogu dokučiti gdje je kvaka u tom jednostavnom postupku stečaja, budući da vidim kako su se iz očevidnika povukli pojedini koji su u njemu bili u 12. mjesecu 2018. Ući u to ili ne?
 13. Osobni stečaj

  Nažalost, djelatnici u poslovnicama FINA-e znaju o Ovršnom zakonu gotovo pa ništa. I mene zanima u kom grmu leži zec, gdje je trik sa osobnim stečajem, zašto su se povukli pojedini iz očevidnika itd. I sama sam jučer dobila poziv na dostavu očitovanja i ne znam kako postupiti.
 14. Njega -bračni drugovi

  Kad mi je suprug imao infarkt, imala sam pravo biti na bolovanju zbog njega (mislim da skoro mjesec dana). On je bio nezaposlen, a ja zaposlena u HR. Sve je regulirao moj dr opće prakse. Oni to znaju. Dobila sam uredno doznake od njega za njegu bolesne osobe.
 15. Otkaz za vrijeme bolovanja?

  A što u slučaju ugovora na određeno?
×