Jump to content

ninanana

Korisnik
 • Broj objava

  213
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Naslov kaže da mi je stečajni postupak završen i da su otpisana dugovanja koja su bila evidentirana kod FINA-e. Pretpostavljam da sad slijedi deblokada računa (nakon cca 1700 dana) pošto piše da se rješenje dostavlja i u FINU. Budući su se oni veći "igrači" povukli prije otvaranja stečajnog postupka, ono što me muči je sljedeće: kad krene nova blokada (vjerojatno hoće) da li sad dolaze najave blokade ili još uvijek sve funkcionira po starom? Ne bih da ostanem bez plaće kad mi se zatvori zaštićeni račun 🙄 Puno hvala na odgovorima, unaprijed!
 2. Preuzimanje j.d.o.o. kad si blokiran

  Hvala. Ono što sam, a najvažnije, zaboravila napomenuti je da sam u postupku jednostavnog stečaja 🙄
 3. Iz naslova je vidljivo osnovno pitanje - blokirana sam, mogu li očekivati blokadu poslovnog računa ako preuzmem j.d.o.o. na sebe? Drugo pitanje - u radnom sam odnosu u jednoj drugoj tvrtci, moram li plaćati doprinose za svoj eventualno budući j.d.o.o. kao direktor? Ništa više ne razumijem pa molim pojednostavljeno objašnjenje za navedena pitanja. Hvala unaprijed. Pozdrav.
 4. SKRIPTA - ZAKON O ZEMLJIŠNIM KNJIGAMA - HITNO!

  Nitko? Najtužnije je što imam položen DSI sa potpuno drugim predmetima i zakonima
 5. Molim ako netko ima navedenu skriptu. Treba mi samo da sažeto pređem ZKK, za sutra, za testiranje za posao. Sad, kako vrijeme ide, sve manje znam Hvala.
 6. Nove naočale i HZZO

  Upravo tako...
 7. Uplata za honorar iz Engleske

  Bila sam odsutna i nisam vidjela odgovor do danas. Zahvaljujem, rješeno je
 8. Nove naočale i HZZO

  Prošli tjedan sam bila u bolnici s kćerkom na očnom pregledu tijekom kojeg je ustanovljeno da treba naočale. Dobivena doznaka za HZZO, otišle mi to ovjeriti... Pokrivaju troškove u iznosu od čitavih 96 kuna!!!
 9. Naslov skoro sve pita Preuzeti za 1,00 kn j.d.o.o. u vrijeme trajanja procesa jednostavnog stečaja ili ne?
 10. Uplata za honorar iz Engleske

  Nitko ne zna? 😑
 11. Molim pomoć. U prilici sam zaraditi nekoliko tisuća kuna od tvrtke u Engleskoj. Zanima me kako funkcionira stvar s porezima. Isplata bi išla na tekući račun. Hitno je poprilično. Hvala unaprijed. Pozdrav.
 12. Pomoc za blokirane

  Redovito se (meni) skidala 1/4 sa svake plaće.
 13. Osobni stečaj

  Cca 150 tisuća
 14. Osobni stečaj

  Od imovine imam samo stari auto, 1994. godište i to je sve. Radni odnos na određeno, do 31.01.2019. Dovoljno?
 15. Pomoc za blokirane

  Ne mogu dokučiti gdje je kvaka u tom jednostavnom postupku stečaja, budući da vidim kako su se iz očevidnika povukli pojedini koji su u njemu bili u 12. mjesecu 2018. Ući u to ili ne?
×