Jump to content

Kušević Dražen

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

238 pregleda profila
  1. Hrvatski sam branitelj i već sam skoro 6 mjeseci na bolovanju zbog bolesti koje su uzročno posljedične sudjelovanjem u domovinskom ratu što je potvrđeno i vještačenjem na Rebru. Zanima me da li imam pravo na 100% bolovanje i kako da to dobijem jer još sam na čekanju za prvostupanjsku komisiju u Tvrtkovoj. Ako netko zna neka me savjetuje.
  2. Bez obzira kako se zvali samo da se maknu oni iz nepostojećih postrojbi koji su ostvarili neka prava a da nigdje nisu bili.
  3. I hoću, naime trebao sam ić na psihološko testiranje ali zbog godišnjih odmora nije imao tko da me pošalje iz dnevne na to....tako da je to ostalo otvoreno. Hvala na savjetima.
  4. To već duže vrijeme i razmišljam jer u Karlovcu po ovima nikud s mjesta.
  5. Nisam ni za šetnju ni za ribolov...u stvari nemam volje ni za kakvu aktivnost. Znam i sam i imao sam loše iskustvo ovdje na psihoterapiji samo su mi produbili sjećanja i sve više se isključujem tako da i doma imam problema s tim. Najrađe bi da me nema al živim zbog svoje dvoje djece koje treba podignut pogotovo jer sam im ja jedini skrbnik jer ih je majka napustila prije 5 godina.
  6. Opća bolnica Karlovac...šifre su f10.2 i f42.1 al nisam ja šifra a ni dijagnoza....ja si samo želim pomoći ali neznam kako
  7. Mislim da su psihijatri pogriješili. Moraš tražit psihološko testiranje kojim će se potvrditi da li postoji ptsp. To bi u biti psihijatar sam trebao poslat. I mene su tako zeznuli. Trebao sam ić na testiranje dok sam bio u dnevnoj bolnici ali su mi u otpusnom pismu prepisali samo stare dijagnoze mada mi se stanje samo pogoršava. Skoro da nikako ne funkcioniram. Morat ću sam kopat to testiranje jer me kopa to što neznam šta mi je. Mislim da se doktori više posvećuju simulantima jer njima se kao stanje poboljša i doktori su zadovoljni kao u svoj uspjeh. Nas koje nemogu izliječit samo prepisuju dijagnoze koje nigdje ne vrijede.
  8. Ja sam u 2 mjesecu obavio vještačenje a još čekam prvu komisiju. Neznam više kolko čekat.
  9. Ratno stanje se vodi do 98 dok nije završena mirna reintegracija hrvatskog podunavlja. Imaš puno pravo tražit status branitelja jer znam neke koji su dobili rvi mirovinu makar su 1996. išli u redovnu vojsku. Dali su oni to zaslužili?
  10. Hrvatski sam branitelj,liječim se već godinama ali i zaposlen sam. Moj problem je u tome što sam bio alkoholičar ali mi je dijagnosticiran i mješani anksiozno depresivni poremećaj. Apstiniram već 5 godina ali moje stanje se samo pogoršava. Sve je počelo s nesanicama pa aritmijom srca gdje sam i kardiološki obrađivan bezuspješno zatim su se pojavile vrtoglavice omaglice i glavobolje. Tu sam neurološki obrađivan i nakon svih obrada preporučena mi je psihoterapija. Međutim nakon psihoterapije gdje sam morao pisat svoj životopis stanje mi se još više pogoršalo. Sve više se izoliram od svih, vrte mi se neke misli iz prošlosti a somatske smetnje su još gore. Sve teže se pokrećem na neke aktivnosti jer se nakon njih osjećam samo gore. Od lijekova uzimam zepiru( antidepresiv), prije sam uzimao paroksetin pa duloksetin ali nije bilo poboljšanja samo nuspojave, koristim još librol, coupet,normabel,pantoprazol,andol od 100mg, nalgesin. Neznam više kako se dalje i gdje lijčiti da si pomognem. Ako netko zna bio bi mu zahvalan na savjetu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija