Jump to content

Kušević Dražen

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Kušević Dražen

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

31 pregleda profila
 1. Da li je u pitanju ptsp

  I hoću, naime trebao sam ić na psihološko testiranje ali zbog godišnjih odmora nije imao tko da me pošalje iz dnevne na to....tako da je to ostalo otvoreno. Hvala na savjetima.
 2. Da li je u pitanju ptsp

  To već duže vrijeme i razmišljam jer u Karlovcu po ovima nikud s mjesta.
 3. Da li je u pitanju ptsp

  Nisam ni za šetnju ni za ribolov...u stvari nemam volje ni za kakvu aktivnost. Znam i sam i imao sam loše iskustvo ovdje na psihoterapiji samo su mi produbili sjećanja i sve više se isključujem tako da i doma imam problema s tim. Najrađe bi da me nema al živim zbog svoje dvoje djece koje treba podignut pogotovo jer sam im ja jedini skrbnik jer ih je majka napustila prije 5 godina.
 4. Da li je u pitanju ptsp

  Opća bolnica Karlovac...šifre su f10.2 i f42.1 al nisam ja šifra a ni dijagnoza....ja si samo želim pomoći ali neznam kako
 5. priznavanje hrvi

  Mislim da su psihijatri pogriješili. Moraš tražit psihološko testiranje kojim će se potvrditi da li postoji ptsp. To bi u biti psihijatar sam trebao poslat. I mene su tako zeznuli. Trebao sam ić na testiranje dok sam bio u dnevnoj bolnici ali su mi u otpusnom pismu prepisali samo stare dijagnoze mada mi se stanje samo pogoršava. Skoro da nikako ne funkcioniram. Morat ću sam kopat to testiranje jer me kopa to što neznam šta mi je. Mislim da se doktori više posvećuju simulantima jer njima se kao stanje poboljša i doktori su zadovoljni kao u svoj uspjeh. Nas koje nemogu izliječit samo prepisuju dijagnoze koje nigdje ne vrijede.
 6. Priznavanje HRVI

  Ja sam u 2 mjesecu obavio vještačenje a još čekam prvu komisiju. Neznam više kolko čekat.
 7. Status branitelja

  Ratno stanje se vodi do 98 dok nije završena mirna reintegracija hrvatskog podunavlja. Imaš puno pravo tražit status branitelja jer znam neke koji su dobili rvi mirovinu makar su 1996. išli u redovnu vojsku. Dali su oni to zaslužili?
 8. Da li je u pitanju ptsp

  Hrvatski sam branitelj,liječim se već godinama ali i zaposlen sam. Moj problem je u tome što sam bio alkoholičar ali mi je dijagnosticiran i mješani anksiozno depresivni poremećaj. Apstiniram već 5 godina ali moje stanje se samo pogoršava. Sve je počelo s nesanicama pa aritmijom srca gdje sam i kardiološki obrađivan bezuspješno zatim su se pojavile vrtoglavice omaglice i glavobolje. Tu sam neurološki obrađivan i nakon svih obrada preporučena mi je psihoterapija. Međutim nakon psihoterapije gdje sam morao pisat svoj životopis stanje mi se još više pogoršalo. Sve više se izoliram od svih, vrte mi se neke misli iz prošlosti a somatske smetnje su još gore. Sve teže se pokrećem na neke aktivnosti jer se nakon njih osjećam samo gore. Od lijekova uzimam zepiru( antidepresiv), prije sam uzimao paroksetin pa duloksetin ali nije bilo poboljšanja samo nuspojave, koristim još librol, coupet,normabel,pantoprazol,andol od 100mg, nalgesin. Neznam više kako se dalje i gdje lijčiti da si pomognem. Ako netko zna bio bi mu zahvalan na savjetu.
×