Jump to content

White Walter

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Novi zakon

  Upravo tako meni su rekli diskontinuitet liječenja a kada sam im pokušao objasniti zašto je tome tako nisu niti poslušali. Pokušat ću sa pogoršanjem ako bude sve ok. Lijep pozdrav.
 2. Novi zakon

  Zahvaljujem ti se puno na odgovoru i svako dobro ti želim.
 3. Novi zakon

  Na žalost nisam se pozvao na taj članak nisam bio upućen u mogućnosti istog Iako sam naveo svoj status u žalbi i zahtjevu i u uredu državne uprave prilikom predavanja zahtjeva referentice su mi rekle da će mi to biti olakotna činjenica koju će uvažiti ali kako sam i naveo u komisiji bahato i bezobrazno su se odnosili prema meni. U nalazu i mišljenju vijeća vještaka lijepo piše pristupio obrani republike Hrvatske prije 18-e godine. Ne znam zašto to nisu uvažili. Hvala Vam na odgovoru.
 4. Novi zakon

  Otvaram novu temu vezano za podnošenje zahtjeva za RVI po bolestima vezanim za domovinski rat. Radi se o slijedećem, imam dijagnozu PTSP 43.1 iz 2009 godine koja mi je dijagnosticirana nakon famoznog Jadrankinog zakona 2005. Maloljetni sam dragovoljac domovinskog rata sa 1405 dana borbenog sektora specijalne policije. S obzirom da je vlada izglasala novi zakon vidim priliku za stjecanjem statusa, podnosim liječničke papire na osnovu PTSP i bolesti koje su u uzročno posljedičnoj vezi sa istim to su aritmija ,hipertenzija, postprandijalna glukoza te dermatitis koji flukturira sa crvenilom po rukama i otjecanjem lica i kapaka barem tako struka kaže ali ne i vijeće vještaka kojima te bolesti nemaju uzročno posljedičnu vezu sa učešćem u ratu. Prolazim predkomisiju koja potvrđuje postojanje PTSP isto tako i prvostupanjska u Tvrtkovoj i drugostupanjska u Mihanovićevoj koji su uzgred rečeno bahati , bešćutni na kraju i bezobrazni. Svi ocjenjuju PTSP <20% lakši oblik u međuvremenu obavljam psiho test kojem je rezultat kronificirani PTSP i dijagnozu F62.0. Sa svim nalazima podnosim žalbu i uz poziv odlazim opet na drugostupanjsku gdje su vještaci opet arogantni i bahati te odbijaju moju žalbu. Moj doktor opće prakse i psihijatar uz psihologa su iznimno zgroženi odlukama istih.Napominjem da sam svo vrijeme zaposlen u privatnom sektoru. Moje pitanje je što dalje ? Molim za savjet i konstruktivne odgovore.Ići sa tužbom ili koliko znam opcija je i pogoršanje bolesti nakon što rješenje postane pravomoćno pa za 6 mjeseci mogućnost pogoršanja. Hvala.
 5. Status RVI i prava uz to

  Zato Mi moramo imati svoju matricu na slijdećim izborima!!!
 6. Lijep pozdrav svima na forumu, posebice članovima ovog podforuma. Imam pitanje ako tko zna odgovor neka ga prikvači, zanima me ima li i u kojoj formi, obliku, stavci maloljetnih dragovoljaca domovinskog rata u novom zakonu o Hrvatskim braniteljima? Hvala.
×