Jump to content

SmithSmith

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ...probat ću, nemam što izgubiti. U svakom slučaju hvala na savjetima. LP
  2. ok,Hvala. Onda jedino pokušati sa čl.80b..... jer glavnica ne prelazi 20.000,00...
  3. Glavnica datira iz 2014. godine u visini od 16.632... kn. Ostalo su kamate, i razni troškovi..... Onda bi se mogao u žalbi pozvati na čl.80b ovršnog zakona koji kaže da se ovrha nad nekretninom ne može sprovesti ako je ovršna suma glavnice manja od 20.000,00 kn. Ili...? Nakon koliko godina nastupa zastara s obzirom da je prošlo već 5 godina ?
  4. Nisu se još upisali u teretovnicu, provjerio sam. Navodno tek po pravomoćnosti sudskog rješenja. Da li uopće matrix može tako djelovati kao i diners iako sa njima pismeno nemam ništa? Oni preuzimaju dug, uvećavaju ga za 100% i sprovode mjere ovrhe. Da li tu ima prostora za žalbu i negiranje njihovih potraživanja. Po toj logici mogu nabiti i 300% troškove i potraživati.Ko to može pratiti i zašto pristati na takvo lihvarenje? Ovaj predloženi članak 80 a.ib. moram još pogledati...
  5. Moje dugovanje prema Dinersu je ustupljeno eos matrixu koje sam osporavao jer sa matrixom nemam nikakav ugovor niti obavezu prema njima. Tim više jer je matrix postojeći dug od 16.000,00 kn. uvećao na 33.000,00 kn. Oni su to ignorirali i putem suda tražili da se uknjiže zbog prisilne naplate u gruntovnicu moga stana čije sam nepravomoćno rješenje općinskog suda i dobio. Imam vremena 15 dana na žalbu istoga. Po isteku se eos maztrix upisuje u teretovnicu moga stana i može ga staviti na dražbu zbog prisilne naplate. Postoji li pravni lijek koji će u okviru žalbenog roka općinski sud akceptirati protiv ovršnog prijedloga matrixa? Što da im napišem? Dug je nesporan ali ne želim plaćati kamatarima duplo više i akceptirati njihove represivne metode cesije jer prema njima nisam ništa potpisao,odobrio ili dogovorio. Želim ih izbaciti iz ove priče kao kamatare i završiti stvar sa Dinersom iako Diners kaže da su sa mnom završili i da se za sva pitanja javim matrixu .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija