Jump to content

lilly123

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

2116 pregleda profila
  1. Poštovani, Djete nije vidjelo oca 3 godine, djete je staro 4 godine. Zanima me kod pokretanja oduzimanja roditeljske skrbi da li kod takve odluke imam i pravo mijenjati djetetu prezime ili je za to potrebna posebna odluka suda?
  2. Poštovani, Za pokrenuti postupak izravne naplate, da li dovoljno imati samo pravomoćno rješenje Plana o zajedničkoj skrbi ili trebam nesto dodatno imati? Lp,
  3. Ma nije mi hitno, iskreno ja bih najvise voljela da djete ima kontakte sa ocem, ali ako nista ne postizem preko centra ne znam sto je idući kontakt.
  4. U redu, a koliko onda treba proci? Usput, hvala Vam mnogo na odgovorima.
  5. Ok, ali ja ni ne znam da li su oni išta postupali po tom pitanju, pitali su me kako je to moguće je sam rekla da on govori da nema vremena. Nisu mi rekli da Ce ista poduzeti po tom pitanju. Da li je to dovoljno za postupak oduzimanja ili je period prekratak?
  6. Znaci, djete ima 18 mj, a tatu je vidjelo zadnji puta u 3 mjesecu. Na moje pokušaje da mu ukazem na to, odgovara da nije u gradu, a uredno ga srecem po ulici. Djete ga je vec i zaboravilo, kako njega tako i taj dio obitelji jer nema susreta sa nikim sa njegovo strane. Ja sam se po tom pitanju obratila centru, ali nista se nije promijenilo. Da li to trebam ja pokrenuti sudski ili to mogu rijesavati preko centra?
  7. Poštovani, Zanima me da li se moze izgubiti skrbništvo ako se djete uopće ne viđa po planu o zajedničkoj skrbi?
  8. Postovani, Zanima me koliko dugo treba proci od deblokade mog racuna zbog neplacenih prometnih kazni da bih bio kreditno sposoban za hipotekarni kredit?
  9. Mislim da sam krivo postavio pitanje? Pitanje je da li moji dokazi koji imam su dovoljno jaki da dode do spora i da ga dobijem u konacnici? Jer drugih dokaza nemam.
  10. Whatsapp razgovori su prijetecih sadrzaja, gdje sam ja toj osobi u vise navrata dao odredeni iznos novaca za prevaru sa mailova ali nemam pisanih dokaza da sam dao novac. Imam samo prijetnje par mjeseci nakon predaje novca koja je bila u svibnju, ali pisani trag o davanju novca nemam. Da li imam temelje za tuzbu?
  11. Postovani, Dakle dokaze koje imam u pisanom tragu sa lazne email adrese gdje se taj netko predstavljao da je netko drugi u svrhu laziranja posla kako bi se financijski okoristio, takoder naglasavam da ta email adresa vise ne postoji, ne mogu upotrijebiti kao adekvatan dokaz? A sto se tice poruka sa whatsapp koje su slane sa stvarnih brojeva ali se nitko nije njima okoristio financijski, da li se one mogu uzeti kao dokaz za iznudu i kojem krivicnom djetu to pripada?
  12. poštovani, a što je kraći rok? proslo je već 5 mjeseci. također me zanima da li su adekvatni dokazi poruke na whatsapp i email adrese koje su poslane sa laznog profila gdje nema dokaza da se osoba finanncijski okoristila, dakle ima samo dokaze da se prijetila i lazno predstavljala, tj glumila posao u svrhu financijske koristi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija