Jump to content

agentiprevaratori

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je agentiprevaratori objavio

  1. Kako im polazi za rukom da nekoga pošalju u zatvor za posjedovanje suhih toboljaca maka? Možda sam u zabludi, ali možete li mi dati kao primjer neke druge države gdje je to samo po sebi kažnjivo? Koliko mi je jasno to se sprovodi pod jednadžbom da je to dio biljke od kojeg se može proizvoditi droga, dakle to je kažnjivo djelo, izgleda kao nešto što je preneseno iz bivše države ili sam ja propustio shvatiti značenje tog zakona? Za mene je uznemiravajuće da se takva tiranija od prava uopće može provoditi u jednom modernom demokratskom uređenju, da takav apsurd može postojati.
  2. Pravda bi mogla biti da su neki unaprijed određeni za zatvor za neke možda nema spasa ni istine u poricanju toga
  3. Moguće je da nitko tko se bavi ovim zakonima nije proizvodio drogu od ove biljke, pa ne shvaća koliko je tu rada i truda potrebno da bi ugledao rezultate i da bi se iole isplatila ta proizvodnja da ovo na papiru djeluje kao loš smisao za humor, ipak kuha svatko svoj zanat i živit od nečeg se mora
  4. Da ne bih bio još apsurdniji zakjučit ću da hvala bogu još postoje apoteke tako da valjda nema potrebe da se ljudi upuštaju u kriminal.
  5. Životinje su naglašeno povlaštene sa naglaskom na veterinarstvo u kojem se moguće baviti ovakvim oblikom botanike, a, bez nužne asocijacije na krajnju svrhu proizvodnje droge, štoviše, isključivo u tome slučaju. Dakle, cilj zakonskih organa u takvome kontekstu nužno biva da sama dokaže dobivanje droge kao nužno objašnjenje takve aktivnosti, a kao obrana važi vau vau ili tragično griješim?
  6. Da mi je to cilj, mislim da se sa mnom sigurno ne bi bavila policija, ali da, mislim da shvaćam o čemu je riječ. A doktor nek radi svoje.
  7. I ovo što tvrdite mi je pomalo interesantno, što se tu onda uopće podrazumijeva pod proizvodnju, dakle sve skupa je praktički nedefinirano?
  8. I dalje ne znan da li je riječ o nesporazumu Zbilja, ukoliko se tek tako desi da se nađete u prirodi i opazite zanimljiv cvijet maka, uberete ga da li se je istina da biste mogli doći u situaciju da morate braniti to pred zakonom? Što biste rekli tobože pijem to za bolove, kuham kolače? Izgleda da sam na krivom formu
  9. Ali htio bih se nadovezati na ovo što ste napisali, dakle pod posljedice vi podrazumjevate što točno? Moram naglasiti da zapravo i nisam dobro upoznat o čemu se ovdje uopće radi, eto primjera radi, šetam se u prirodi, vidim cvijeće koje uberem, a netko je u poziciji da dokaže da se za takvo što treba trpjeti poslijedice? Postoje li zaista organi koji su za to zaduženi ili je cijelo pitanje nesporazum? Zapravo se pitam da li je uopće realnost ovo o čemu smo imali diskusiju?
  10. Da je spreman trpjeti posljedice svojih cina ovo putanje ne bi bilo postavljeno, medutim u RH se ovo tretira kao kazneno djelo sto znaci da ne moze raditi sto god hoce. Hvala. U najmanju ruku, takva kaznena presuda bi de facto vrijedila kao pravno rjesenje po pitanju "invaliditeta", odnosno nesposobnosti za rad, naravno bez novcane kompenzacije u obliku invalidnine.
  11. Jasno, izdrzavanje same zatvorske nije samo po sebi problem, pravo pitanje je svrha te kazne - kakvog ucinka moze imati na takvu osobu i sto bi ona radila nakon izlaska iz zatvora buduci da takva sredstva umjesto da ju pokolebaju u buducnosti mogu poluciti svojevrstan kontraefekat.
  12. Zelite li kazati ukoliko nije sprijecila? Mislim da je takav ishod jako malo vjerojatan prilikom samog privodenja, pitanje se odnosi na sam pravosudni proces, odnosno vrijeme provedeno u stanju lisenosti slobode.
  13. Vezano za aktivnosti koje je moguće povezati s neovlaštenim uzgojem maka odnosno preciznije zalijevanje i branje suhog bilja. Uvjeren sam da je posao koji policija obavlja dostojan postovanja prema tome nemoguće je i besmisleno da osoba s visegodisnjom ozlijedom i u bolovima koji je sprecavaju za 'normalan' zivot i koja u takvom stanju takve istupe sebi dozivljava kao neizbjezne, te u krajnju ruku kao svojevoljno pravo, ne podvrgnuvsi se ni strucnoj dijagnostici da svoje razloge na dostojanstven nacin brani na javnim sudovima, iznese legitimnu obranu koja bi bila ponizavajuca, nerelevantna i neprimjerena. On kao takav biva zakonom zakinut za mogucnosti zaposlenja unutar RH, zbog cijenjenih institucija čiji je to neophodni i krajnji cilj. Kaznjen zbog boli, obescascen zbog svoje bijede, a u krajnju liniju legalno i pravicno. Stoga smatram da osoba niposto NE SMIJE biti spriječena u namjeri da oduzme sebi život ukoliko bi doslo do takvih okolnosti, odnosno uhicenja u ovakvom slučaju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija