Jump to content

John Onion

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da nema dugovanja znamo po zavrsnom racunu koji je uredno prosao zadnje dvije godine. Ako se po tome moze to zakljuciti jer osobno nismo isli na poreznu provjeravati!? Znaci j.d.o.o je otvorila samostalno osoba koja je bila i direktor i jedini radnik tj.jos uvijek je.
  2. Pardon nije financijska bila nego inspektorica rada. Ne, nije bilo govora o smanjenju radnih sati, njihov savjet je bio da si direktorica kao jedini zaposleni radnik ispacuje minimalac radnika a ne direktora pa da joj samim time i doprinosi budu manji. Zavrsni racuni su dvije godine prosli bez ikakvih upozorenja na to ili na moguce dugovanje. Da li je prolaz zavrsnog racuna dokaz da je s tim sve u redu?
  3. Postovanje, zanima me sta se desava ako se direktor ne prijavi na minimalnu direktorsku placu nego na minimalac radnika. Naime, u 3 mj. 2017 godine je otvorena firma sa direktoricom kao jedinim zaposlenim i prijavljena je direktorska placa prvi mjesec dana, nakon toga dolazi financijska inspektorica i preporuca da se smanji placa na minimalac radnika da doprinosi budu manji i da se to moze. Danas dolazi do zatvaranja tog jdoo obrta, dugovanja nema....hoce li bit problema kod zatvaranja firme, (zbog neisplate direktorskih doprinosa nego radnickih ) koliko bi kostalo zatvaranje ili bi se vise isplatilo poklonit firmu zaposleniku u drzavnom sektoru ako je to moguce? Lp.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija