Jump to content

AnaEna

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav. Namjeravam podnijeti zahtjev za rastavu braka. Imamo dijete od godinu dana. Zanima me, ako se ne budemo mogli dogovoriti oko viđanja djeteta, a s obzirom da se radi o tako malom djetetu znate li mozda kakvi su inace prijedlozi suda kad je viđanje u pitanju? I je li uz moju prisutnost ili bez nje?
  2. A s obzirom da se radi o tako malom djetetu znate li mozda kakvi su inace prijedlozi suda kad je viđanje u pitanju? I je li uz moju prisutnost ili bez nje?
  3. Pozdrav.. U braku sam godinu dana i zelim pokrenuti zahtjev za rastavu braka. Imam i maloljetno dijete od godinu dana. Kako jos uvijek zivim sa suprogom (uskoro bivšim) zanima me hoće li to biti problem na Centru i mogu li zbog toga imati problema sa skrbništvom? Naravno, kao svaka majka zelim da dijete ide samom. Inace, stalno sam zaposlena, nikad kaznjavana, nikad problema s porocima. Isto tako me zanima ako se s ocem ne budem mogla dogovoriti oko viđanja dijeteta, kakvu odluku sud donese o tome i koliko cijeli taj proces rastave traje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija