Jump to content

Drago81

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. kako? recimo ako ja koji nemam kazni kupim auto od nekoga tko ima kaznu ne postoji logika da ja taj auto ne mogu registrirati mora postojati neka mogućnost ako ne ide po zakonu uvijek se nešto može izmutiti tj manipulacija brojem šasije
  2. kako da zaobiđem plaćanje kazne a da mogu registrirati auto ? jel bi prošlo da dam nekom punomoć da može raspolagati mojim autom dali bi ga onda on mogao registrirati? ili je bolje da nekom prepišem auto on ga registrira i onda napravimo punomoć ili kupoprodajni ugovor na mene
  3. Kupio sam prilično jeftino auto registriran godinu dana broj tablice boja i drugi podaci u knjižici se poklapaju ali broj šasije na pločici pod haubom je potpuno drugi to sam slučajno primjetio kad sam mjenjao sijalicu ne znam što sad napraviti auto mi treba za posao a ako prijavim policiji oduzeće mi ga a novce za drugi nemam. zvao sam švercera koji mi je prodao auto i on se pravi lud kaže da sam ja kriv, da sam zamjenio auto i da ja njega pokušavam prevariti ne mogu mu ništa ako ga prijavim uvalio sam i sebe a broj šasije kod kupovine bilo kojeg auta nikad u životu nisam provjeravao i sad ispadne ovo, strah me je jer često putujem preko granice dali bi pomoglo da mobitelom potajno snimam razgovor sa prodavačem ako ga nagovorim da prizna vrijedi li ta snimka kao dokaz?
  4. 1. Što bi se dogodilo da me zaustavi policija sa prikolicom koja je ručni rad i nema nikakvu dokumentaciju? 2.kakve su kazne ako me uhvate sa kukom koja je ugrađena na divlje i nema papire (auto je registriran) , inače (zaustavili su me više puta sa takvom kukom ali je prikolica koju sam vukao bila registrirana pa nitko nije ni pitao za kuku)
  5. Pa po nekoj logici bi ljudski život trebao biti ispred nečije materijalne koristi.
  6. Može li se tužiti hep zbog nastalih zdravstvenih problema koji su posljedica isključivanja struje od strane hep-a zbog neplaćenih računa ?
  7. Ovako zamislimo da sam kriv za neko kazneno dijelo i da sam apsolutno siguran da policija nema apsolutno nikakvih dokaza ni svjedoka osim sumje jer sam se nalazio u to vrijeme na tom mijestu a kriv sam kako postupiti prilikom privođenja i policijskog ispitivanja po nekoj logici je najbolje ništa ne govoriti niti pokušavati lagati jer inspektori zavrću priču dok se ne uvališ u previše laži i onda te uhvate ? I naravno koriste par osnovnih taktika jedna je da ti se pravi prijatelj i da će ti pomoći ako priznaš , ako to ne prođe onda lažu da imaju svjedoka ili dokaz , a ako ni to ne prođe onda ti prijete pritvorom ili te utrpaju u isti s ciljem da priznaš samo da što prije izađeš .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija