Jump to content

nick555

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam na pomoći, puno ste pomogli. Ugodni blagdani!
  2. Razumijem. Samo me još zanima, pošto sam u obrani naveo da "povremeno konzumiram" (htio sam naglasiti da nisam ovisnik i da ne konzumiram svakodnevno) a u žalbi navedem da je to bio jednokratan događaj, neće li ta kontradikcija biti problem?
  3. Dužan sam platiti troškove 200kn. Čini mi se da nemam što izgubiti ukoliko idem sa žalbom. Taokođer, u presudi piše da su u obzir uzete sve olakotne okolnosti (nekaznjavanje, priznanje,imovinsko stanje). Ukoliko se odlučim na žalbu, u kojem smjeru mislite da bi bilo najbolje ići? Prvi pad, nedostatak vremena za liječenje?
  4. Poštovani, izrečena mi je presuda da sam kriv za posjedovanje 6g marihuane, nadalje i kazna od 2700 kn i 3 mjeseca zaštitne mjere odvikavanja od ovisnosti. Također dana je mogućnost plaćanja 2/3, odnosno 1800 kn u roku 15 dana. Prvi puta sam kažnjavan, student, u obrani sam naveo da ponekad konzumiram marihuanu, no da nisam ovisnik. Zanima me ukoliko podnesem žalbu radi ukidanja mjere odvikavanja a prihvatim novčanu kaznu, postoji li mogućnost da će Visoki prekršani sud ukinuti navedenu mjeru? Ukoliko odbiju žalbu, postoji li mogućnost da izgubim pravo kazne od 1800 kn? Kakva je praksa? S poštovanjem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija