Jump to content

Balkorisnikime

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Stan je uredno placan jer je placana stanarina unaprijed za svaki mjesec, dakle stan je placen do 25.12, a ja sam iz stana izasla 23.12. Sad samo neznam hoce li me teretiti za stanovanje do datuma primitka raskida ugovora ali sada mi to i nije bitno toliko, bitno je da znam da mogu raskinuti ugovor. Ostaju samo rezije za podmirenje. I to ce se rijesiti. Hvala vam puno na pomoci.
  2. Mogu li vam poslati ugovor da sam sigurna ?
  3. Dakle, kad posaljem otkaz ugovora, ja sam slobodna izici iz stana? Pokusala sam naci nekakvu sprancu tog otkaza ali ne pronalazim nista. I kome to tocno saljem? Najmodavcu ili?
  4. U ugovoru nikakav otkazni rok nije spomenut
  5. Pozdrav, imam slucaj da sam najmoprimac i potpisala sam ugovor na odredeno, odnosno na godinu dana, ali zbog nemogucnosti placanja tog stana sam prisiljena izac. Vlasnicu nije bas brige i jasno je sve. Meni u ugovoru ne pise nista o raskidu ugovora od strane najmoprimca a u slucaju najmodavca raakid ugovora se moze napraviti zbog nepodmirenih racuna, promjena u stanu i sl. Sta da radim? Kakve su moje mogucnosti i postoje li uopce ili sam duzna bez obzira sta nemogu placati taj stan, i dalje bit u njemu i placati ga 🙄
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija