Jump to content

Afroditta

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znaci li to da ne moze na uvijetnu nakon 1/2 kazne?? Procitala sam da na odluku izvanraspravnog vijeca za obnovom kaznenog postupka ima pravo na zalbu Vrhovnom sudu???
  2. Hvala puno na savjetima! Zahtjev cemo predati odmah sutra! Takodjer sumnjam u pozitivan ishod al ne gubimo nista. Svako dobro u daljnjem radu!
  3. Da,hvala Vam,puno ste pomogli. Onda sad samo rodni list novog djeteta i zahtjev za obnovu na sudu??? A skida li kaznionica ista po novim okolnostima ili se to tice samo suda??
  4. Da,ustvari je u ovom sudjenju vecinom sve bilo apsurd od donosenja odluke bez glavnog svjedoka do neprihvacanja razlicitih prijedloga kojim bi dokazali tocnost svojih tvrdnji,osuda je donesena na osnovu izjave djeteta da alimentacija nije placena a radi se o iznosu od 15 000 kn. Uglavnom jel se mozemo pozvati na ovaj clanak 43 kpz koji ste spomenuli ili traziti obnovu postupka?? Napominjem da smo obnovu vec trazili a ista je odbijena! Pa ne znam jel postoji zakonski rok za istu kako s obzirom na pravomocnost presude tj upucivanja na izdrzavanje od 2017 god? Ukoliko bi je ponovo trazili,sto bi mogli navesti kao razlog? I kako vidim da sanse i nisu neke velike zanima me jel mi mozete reci sto o ovom prebacivanju kazne u Bih s obzirom na dvojno drzavljanstvo,jer je tamo po zakonu moguc otkup zatvorske kazne do god dana?? Kako bi to onda islo??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija