Jump to content

mrdr

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mrdr objavio

  1. Jako blizak prijatelj me zamolio da mu pomognem ukucanu koji prodaje zivotna osiguranja te da bi zadovoljivo mjesecnu kvotu prodanih polica, da ja ugovorim jednu.Rekao mi je da ako ju ne zelim da jednostavno ne uplacujem te da ce se nakon 3 mjeseca polica raskinuti. Da li je to istina? Moze li osiguranje zahtjevati ovrhu ili neka druga potrazivanja?
  2. Pozdrav ljudi, molim vas da mi protumačite sljedeći, meni osobno kontradiktorni stavak. https://freeimage.host/i/uniqa.ltMzCv https://freeimage.host/i/uniqa2.ltMIGR Naime, mogu li se onda pozvati na pokriće osiguranja uslijed vlastite nepažnje? Dakle, laptop mi je pao iz ruke i oštetio se ekran. Hvala, LP.
  3. Uvidom u registar birača vidim da jedna osoba previše ima prijavljeno prebivalište. Boravište, pretpostavljam da ne može imati nitko zbog njegovog trajanja od godinu dana, a nekretnina je u mome vlasništvu dvije godine. Nije vezano uz temu, a molio bih Vas odgovor ako mi možete pomoći - kako odjaviti tu osobu u policiji?
  4. Pozdrav! Novi sam vlasnik nekretnine koja je imala podstanare duže vrijeme. Prošlo je već dvije godine, a i dalje dobivam poštu na njihovo ime od raznih banaka, mobilnih operatera, HZZO-a, itd. Od početka sam pokušao kontaktirati firme i objasniti da im korisnici imaju krivo evidentiranu adresu te da prestanu slati poštu na moju adresu jer ljudima ne mogu uručiti poštu pošto ih osobno ne poznam, niti znam gdje prebivaju. Neki su rekli da će riješiti problem, a nisu. Dok su drugi rekli da ne mogu promjeniti adresu na temelju moga zahtjeva, nego da ju može promjeniti jedino korisnik. Da li podliježem ikakvoj odgovornosti ako tu poštu proslijeđujem u smeče?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija