Jump to content

Sinjski

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Obavijest o pokretanju prekršajnog postupka naslovljen na moju suprugu. Bez OIB-a sa famoznim prvim katom. Jedna uplatnica od 240 kuna. Opis plaćanja 'pristojba po zapisniku ....'.
  2. Obavijest o pokretanju prekršajnog postupka naslovljen na moju suprugu. Bez OIB-a sa famoznim prvim katom. Jedna uplatnica od 240 kuna. Opis plaćanja 'pristojba po zapisniku ....'.
  3. Poštovani! Trebam savjet u svezi famoznih prekršajnih prijava od strane inkasatora famoznog HRT-a. Naime, ja i moja supruga živimo na u obiteljskoj kući koja je cijela u vlasništvu moga oca. Otac je redoviti platiša HRT-ovog harača. Živimo u odvojenim stanovima (prizemlje i kat). Negdje sredinom dvanaestog mjeseca "gospodin" inkasator HRT-a je iznenadio moju suprugu pozvonivši na vrata i pitao ju je za njeno ime. Kada mu ga je rekla on ga je zapisao i predstavio se kao inkasator HRT-a te ostavio broj telefona da se javim njemu. Naravno, nisam se javio. Jučer nam je stigla "čestitka" od 240 kuna za zadnja tri mjeseca. Na uplatnicu se navodi ime moje supruge i uz adresu neki famozni prvi kat kojega na nijednom ni službenom ni neslužbenom dokumentu nema. Da li smo dužni plaćati navedeni harač ili "čestitku" možemo zaboraviti s obzirom da se na istoj adresi sa objektom od jednog vlasnika uredno svaki mjesec plaća pretplata? Zahvaljujemo!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija