Jump to content

winggirl_99

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Proširili bi kuću za 4m. Time bi se povećao prostor za 40m2. Kuća je u građevinskoj zoni i ima oko sebe 870m2 okućnice. Tako da možemo graditi. No kuća je građena prije 1968 i za nju imamo tu potvrdu o postojanju(tj da je kao takva legalna). Zanima me kome se javiti za početak papirologije?
  2. Inače su nama iz HZZOa rekli da pošto je djed imao i dopunsko da je taj račun pokriven u cjelosti. Da oni bezveze šalju i da ignoriramo. Ali smo tražili da nam pošalji na mail potvrdu da je to pokrilo njegovo zdravstveno i njima smo to proslijedili. Oni automatski šalju svima koje imaju. Čak oni ni ne uređuju pisma nego imaju program koji to radi automatski. Oni samo pečate redaju. Nazovite HZZO i provjerite
  3. Pozdrav, Imam jedno malkoc komplicirano pitanje pa ako mi itko zna odgoboriti bilo bi super. Javila sam se Hzzo-u no oni su mi samo copypaste-ali zakon. Zaposlena sam od 04.mj2017. Od 1mjeseca 2019 do 07.01.2020 sam na porodiljnom. Taj dan mi je istekao ugovor. Dobila sam novi posao i pocinjem raditi 20.og. Znači 13 dana pauze među zaposlenjem. Trudna sam 3 mjeseca i planiram raditi iduća tri bar. Hoću li imati pravo na punu naknadu plaće ili će računati 3 mjeseca porodiljnog i 3 sto budem radila sada? Jer sam dosad primala minimalac, a nova plaća mi je 4000kn. Da li je itko bio u sličnoj situaciji?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija