Jump to content

Kikiriki123

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ispričavam se što sam dosadna, ali što ako poslodavac odbije dati tih 4h? Ovdje se radi o firmi koja uopće ne cijeni radnika, ljudi masovno odlaze, prijavljuju ih inspekciji, angažiraju odvjetnike jer njihovi rukovodioci počnu ucijenjivati radnike koji daju otkaze tako da im dosta njih ne odradi otkazni rok, ne pojave se na poslu samo da dobiju izvanredni otkaz da se maknu od njih..
  2. Hvala na odgovoru. A da li imam pravo koristiti onih minimalnih 4 h odsustva s posla radi traženja drugog posla s obzirom da sam ja dala otkaz?
  3. Dala sam otkaz u privatnoj firmi i direktor mi je rekao da moram naučiti novu kolegicu poslu u mjesec dana otkaznog roka. U uredu je još 4 kolegica koje rade isti posao kao i ja i s obzirom na ponašanje rukovodećih ja to ne želim, neka je druge kolegice uče. Dotični je ovim riječima rekao: ja sam ti rekao da ćeš je naučiti i naučiti ćeš je. Moje pitanje glasi da li je negdje zakonski određeno da djelatnik koji je na otkaznom roku mora učiti nove zaposlenike? Hvala
  4. Dobar dan! Meni bi trebao dobar odvjetnik koji se specijalizirao za obiteljsko pravo na području Rijeke i okolice. Pa ako ima tko preporuke... Naime, treba mi radi utvrđivanja alimentacije, borbe za skrbništvo, psihičkoga zlostavljanja, zastrašivanja te uznemiravanja od strane bivšega partnera. Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija