Jump to content

MistaSinista93

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mi cemo sa moja devojka sad preko advokat u Malta da podamo zahtev da mi se pomeri ta zabrana rekli su i u malta da ima shansi za to ali da ce da uzme nekoliko meseca jer je ona trudna cekamo da se bebe rodi a ja ne mogu da idem do nje tako da imamo nada. Ali zasto ako mi je zabrana za shengen onda da ne mogu da udzem u Bugarska koja nije u shengen? Nikade ne pise na njihovi dokument EU pise samo Shengen.
  2. Sivko brate vidi sta su mi ubacili Maltici na aerodrom. BY VIRTUE OF REGULATION 7 3 OF LEGAL NOTICE 81 OF 2011, AN ENTRY BAN WILL BE ISSIED AGAINST YOU PROHIBITING YOUR RE ENTRY INTO THE Shengen area, THIS SHAL REMAIN VALID FOR A PERIOD OF 3 YEARS AND MAY BE SUBJECT TO RENEWAL. THIS ENTRY BAN MAY BE WITHDRAEAL AT ANY TIME FOLLOWING AN ASSESSMENT OF ANY JUSTIFIED REQUEST BEING FILED. Dali ovo znaci da mi je ban samo za shengen a ne za celi eu? Pozz
  3. Ok brate hvala za sve sto si mi odgovorio bog da te blagoslovi 😞😢
  4. Znaci stom kazes da kad uzmem njeno prezime i novi pasos sa novo prezime mozem da udzem kao turist. Onda najbolje da uradim to i da idem do bugarska da vidim dal mogu da udzem u bugarska. Ako mogu da udzem onda idem kao turist do malta. A brate dal je moguce da me uhvati u malta na granjca kad se vracan recimo nakon 70 dana ako me prepoznaju dal je moguce da mi lupne josh vecha zabrana zbog toga sta sam se vratio kod njih opet?
  5. Brate ja cu da promjenim prezime i uzet cu novi pasosh sa to prezime, i imat cu internacionalni vjenchani list, i uzet cu foto kopija od ta maltiska licna karta od moja djevojka, i sa te papire ako imam problem na aerodromu dat cu te papire i molba da mi se trgne ta zabrana jer smo vjencani. Dali na taj nacin bi mogao da idem do malta duri i kao turist?
  6. Jao brate i sad ne mogu nigde 😟 cak ni taj brak mi nishta ne pomaze jel rako? A ako se ozenimo i izvadim nov pasos sa novo prezime jel mogu da se spasim bar tako? 😢
  7. Dobar dan Sivko brate ziv bio. Cuj sad. Od makedonija sam sa makedonsko drzavjanstvo. Bio sam u Malta od april do decembar. Prekorocio sam te 90 dana bio sam znaci nelegalno tamo. Kad sam stigao na aerodrom odma sam i rekao da sam nelegalno tamo jer ne znam da gi lazem. Dali su mi zabrana na 3 godina na evropski zavez ali ne i na shengen rekli su mi zabrana mi je na eu savez. Na dokument mi pise da sam bio 147 dana nelegalno tamo i mi pise na dokument koji su mi dali samo ime i prezime i broj pasosha i nishta drugo. Na pasos nemam nikakav pecat samo pecat za exit sa aerodromo i nista drugo nikakvih slova. Ali upoznao sam jedna fantasticna devojka iz poljska koja zivi u Malta 10 godina. Zaljubili smo se i ostala je trudna u drugo stanje i sad je u 6ti mjesac. Sada dolazi ona u Makedonija da se registriramo kao porodica u obstina u moji grad i hocu da uzmem njeno prezime i nakon toga da izvadim novi pasos sa novo prezime. Reci mi brate dali bi mogao da se vratim do malta ja opet sa taj dokument internacionalna vjenchanica i novo prezime i nov pasos da udjem opet u malta. Znachi radi se o brak sa osoba koja je is Poljska a poljska je drzava chlan na Evropski savez. Dali je rizicno da se vracham tamo? Ili da ne idem u malta jer hocu da se vratim u Bugarska gde sam zivio 10 godina jer imam i ta zelja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija