Jump to content

Sikiriki123

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ne mislim odustati tako lako. Jer to je sve zbog njih napravljeno 😊 znam da nije konacna odluka i da postoji mogucnosti zalbe. Samo me interisiralo dali imam sanse. Znam da vecinom klinci pripadnu mami ali mislim da je to zbog toga jer ocevi ne zele djecu. Ja ih zelim. Ne mora placati ni alimentaciju.
  2. Vjerovatno da, ali mislim da ima nekog sa strane, mozda ce kod njega. Ali koliko znam ni kod njega nema vas uvjeta.
  3. Za sad smo svi jos prijavljeni, nas 6 u stanu od 36 m2. Stan je od njenih roditelja
  4. Kak si ga dobio? Bez problema ili? Djeca su za sad kod mame. Mislim da bi Isla kod mene ali I'm isto tesko rastati se od nje. Moja kuca je u fazi renovacije ali oni isto intenzivno sudjeluju u njoj
  5. Poceli smo tek, tj predat cemo ovih dana. Mislio sam sporazumno ali ne mislim dici ruke od klinci, ako bivsa ne zeli zivjeti sa nama Zasto djeci uskratiti kucu? Hvala na lijepim zeljama, naravno da ne mislim tak lako odustati 😊 Mislim da ne postoji sansa za takav dogovor. Ja I'm mogu ponuditi kucu, mama je 2 km od njih I moze ih uzeti kad zeli, isli bi u istu skolu i isti vrtic. Ja sam kupil kucu za nas, djeca su mastala da imaju svaki svoju sobu, sad ce konacno imati. Sa mamom kam god ona odseli uvjek budu stranci i prvo ih treba netko prihvatiti. Ja sam uvjek razuman i za dogovor ali mislim da bude to ipak pravi rat 😔
  6. Kao sto naslov teme kaze zanima me dali ima kakve sanse da se djeca (dvoje 6i 10 god) dodjele ocu. Ne radim to da napakostim bivsoj vec mi je stvarno stalo do klinaca i zelim da zive sa mnom. Kupio sam kucu za nasu obitelj za koju su klinci jako vezani i uvjek su mastali o kucici ali bivsa se nije htjela skockati I izabrala je razvod. Nismo jos uselili u kucu, I spreman sam okrenuti svijet zbog njih. Ima li ovdje muskaraca koji su dobili skrbnistvo? Mislim se boriti svakak za njih ali me zanima dali postoji sansa.
  7. Pa mislim da bude sporazumno. Posto ćemo se sporazumno razvesti
  8. Hvala na odgovoru. Jadno mi je za parametre. Ali nije mi jasno po cijem prosjeku se racuna? Njemackom ili Hrvatskom? Kad se sve skupa zbroji, i ako idemo na to da ona Dobije djecji 400 eura, I moju Alimrntaciju njoj ispadne vise nego meni kad poplatim kredite te jedva prezivljavam. Napominjem, nije mi ju cilj za...... samo zelim fer omjer, pristao sam recimo na taj djecji, tj ukupno da joj dajem 600 eura mj.
  9. Dobar dan. Situacija je sljedeća, ja i supruga uskoro trazimo sporazumni razvod. Ja radim u njemackoj i imam xy placu. Supruga prima njemacki djecji te ima preko 6000 placu. Nije podstanar. Imamo dvoje djece 6 i 11 godina. Po cemu se racuna alimentacija? Napominjem da se i ja uskoro vracam doma i da cu ziveti u blizini klinci I da cu sudjelovati u odgoju. Dali se uzima prosjek moje de place? Jer kad se sve zbroji ona ima preko 10000 kn primanja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija