Jump to content

mitzoni

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.legalis.hr/register.php
  1. sve to stoji 5+3 bodova je po starom zakonu a 1 po novome ali je sve unutar 36mjeseci.Uglavnom kako napisati žalbu to pitanje me i dalje muči.Da molim da mi se sudi po novome zakonu na netočno utvrđeno činjenično stanje kako napisati molim pomoć i dalje...
  2. Dakle: Imam 9 kaznenih bodova(5+3+1)i trebala bi mi se oduzeti vozačka(B kat.) na 9mj. na temelju članka 249. prekršajnog zakona te članka 286. stavka 7 u vezi s člankom 287 Zakona o sigurnosti na cestama.Okrivljenik(ja) je s danom 13.05.2008. prikupio 9 negativnih prekršajnih bodova te temaljem članka 286. stavak 7. Zakona o sigurnosti na cestama, izrečena ta mjera od 9 mjeseci.To je problem no meni je bitno samo kako napisati žalbu Visokom prekršajnom sudu na ovaj pravni lijek.Unaprijed hvala!Marko!
  3. Da li mogu preko granice(točnije u udine) ako imam uvjetnu(za konzumaciju lakih opojnih droga tipa marihuana) i da li mogu s osobnom).Hvala unaprijed!
  4. još sam zaboravio pitati da li može sada dobivati barem socijalno ili što dok penzija ne dođe...
  5. Imam pitanje.Otac mi ima 27 godina radnog staža bez beneficija i bio je branitelj i vojnik godinu dana prije i još nekoliko godina poslije rata je ostao u vojsci i pošto nije htio premještaj u knin 2002. dobio je otkaz(sa 53god života) i poslije se nije prijavljivao u zavod za zapošljavanje.Još dan danas čeka mirovinu jel se može to riješiti i na koji način.Ako netko zna, ali molim točne upute, neka odgovori.
  6. Prika morati ćeš to platiti jer po zakonu je ako u blizini 200m od pješačkog nisi prešao preko njega to je ta tvoja kazna od 400kn a za zastaru nema više mile lale jer je sad 4 godine za to
  7. Ekipo ja sam po starome zakonu tako da mi još važi 2 godine zastara, a drugo ja na sud nisam ni išao direktno sam dobio kući kaznu.Ako se to desilo po starome zakonu nije li i proces po starome.Pitanje:zašto ja nisam išao sutkinji nego dobio kući kaznu.Prvi put mi je pa ne znam još.
  8. Zanima me pravni savjet u vezi s izlaskom iz države ako imam uvijet koji mi je u roku trajanja od 3. godine ostalo još pola i to zbog 2,8g lake opojne droge tipa marihuane.Ukratko, zbog posla bih htio otići u inozemstvo.Pitanje glasi: da li je to moguće?, i ako je da li ču imati kakvih drugih komplikacija.Hvala!
  9. Razumijem ja to sve i nadam se da ću se ovaj put izvući i da to više neću ponoviti, naravno.
  10. Puno Hvala!Još ću ja tokom procesa obznaniti što mi se dešava...
  11. Nažalost potpisao sam jer, kao što rekoh, to mi je prvi(i nadam se zadnji) put da mi se nešto takvo desilo.Dakle još ostaje to da mi netko barem odokativno napiše žalbu.Hvala!
  12. Evo naslov govori sam za sebe, dakle meni bi trebao primjer neke žalbe ako nije problem tj. zanima me kako bi trebala žalba izgledati budući da mi je prvi put.Zato molim ako mi netko može otprilike napisati žalbu jer stvarno nemam novaca za odvjetnika tražiti da mi napiše.Hvala unapred.
  13. Dobio sam kaznu od 4,300.00kn za neimanje vozačke, za 1,29 alc i za svjetla.8.12.2007 je to bilo zaustavili su me nažalost a ja sam samo preparkiravao auto od prijatelja 100m dalje samo bi htio preporuku za na pisati žalbu ili može li to u zastaru i da li mogu smanjiti pošto sam student i nemam svojih primanja i zadnje ali ne i ne važno da li se može tražiti na rate da se plati npr. 200kn mjesečno na 2 god.Eto molim neki odgovor.Marko!
  14. koliko će to biti novčano a koliko će biti vremenski(bez vozačke)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija