Jump to content

čerček

Korisnik
  • Broj objava

    38
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://jiujitsuboy.blog.hr

Postignuća

  1. Pozdrav Draganec ! Ne želim s tobom više ulaziti u nikakovu polemiku i raspravu, ali ti moram odgovoriti jer opetovano prozivaš crkvu. Vjera je stvar osobnog izbora, pa i pripadnost nekoj vjerskoj zajednici, ali iz tvog posta ( pozivaš se na Index koji za mene ima važnost kao kupusov list buduči da isti stalno napada crkvu, vjernike, branitelje ) proizlazi da je u ovoj lijepoj našoj največi problem crkva. Nisi našao za shodno spomenuti korupciju i nesposobnu vlast i ovu i prije nje, partijske uhljebe ili kao što navodi kolega Vukovar bivšeg predsjednika Mesića itd, razne udruge ima ih u ovoj državi ko u priči. Osobno mi je žao što ti djeca ne rade, no i sam imam egzistecijalnih i materijalnih problema, supruga nakon 26 godina dobila otkaz, sin na fakultetu, kći srednja ima se i kredita svi "živimo" od moje mirovine. Dao sam ja 5 godina 10 mjeseci i 20 dana za slobodnu i nezavisnu državu Hrvatsku, i dijelim sudbinu velike večine branitelja vezano za bolesti, ali ne mogu dozvoliti da se napada crkva koja je stoljećima branila interese i sačuvala opstojnost hrvatskog naroda. . Pozdrav Draganec i ovim završava moja rasprava s tobom.
  2. ne mogu da se ne osvrnem na ovakve objede i laži, gdje si samo našao podatak da se od prosječne plače odvaja 400 kuna za crkvu? Čini mi se da je tvoj izvor podataka DOCUMENTA, VERITAS i slične udruge za koje na godišnjoj razini izdvajamo ogromna sredstva, a tebe u oči bode crkva jer eto sve je u ovoj državi " transparentno i pošteno" osim financiranja crkve.
  3. E moj Mrljo (ratni druže ) nismo mi još dotaknuli dno, bit če to još gore, bit če tu još rezanja mirovina, svima če banda rezat samo neče svoje guzice dirat.
  4. danas stigao ugovor za srednju školu, pozdrav iz Đakova
  5. pa ako nema love što ne iziđu s time u javnost nego zavlače ljude,4 mjeseca je prošlo od završetka natječaja
  6. danas sam zvao i tip mi veli da nemaju pojma kad če objaviti rezultate, sve u svemu tragikomično
  7. čerček

    Biseri

    Mrljo sječeš li se onog sata iz vlaka hahaha pozdrav prijatelju !
  8. danas stigli ugovori za srednjoškolce, ovjereni poslani natrag, u ugovoru stoji da je rok za isplatu do 31. prosinca ove godine
  9. čeka se informacija od fonda sa koliko sredstava raspolažu
  10. hvala bogu dočekali smo i taj dan ,naši generali su slobodni, želim im mnogo sreče i naročito zdravlja te nazdravljam u njihovu čast. BOG VAS POŽIVIO !!!!!
  11. ima li netko da mu je ovih dana sjela lova na račun
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija