Jump to content

sar

Korisnik
  • Broj objava

    38
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sar objavio

  1. dali je moguce da je to namjerno napravljeno samo da ne bih ih imala pravo na otpremninu?
  2. direktor sam firme od 6.12.2016. a prokurist je osnivac firme i problem nastaje kada su mi pocele stizati ovrhe za period 2010. do 2017.zbog ne predavanja obrazca poreza na dobit za period kada opce nisam radila niti sam bila direktor. tu nastaje problem , odlazim u finu da trazim ispis svih ovrha koje sam platila a oni me salju u moju banku a u banci dobivam odgovor da je fina nadlezna za to i jednostavno ne znam kako da dokazem te ovrhe koje sam naravno dobila postom kao najavu. i pitanje zasto se meni sjela ovrha za period kada nisam ni radila ni bila direktor? kome da se obratim da dobijem svoj novac odnosno kako da dokazem te ovrhe jer mi u fini kazu samo OVRHA POREZNE UPRAVE
  3. sar

    sustav fiskalizacije

    odjavljena sam 1.1.2020. i na moje ime kod prijave u izdavanje racuna i dalje radi moj bivsi poslodavac ..krsi li on zakon i u slucaju inspekcije snosim li ja kakve posljedice?
  4. naime na mirovinsko sam prijavljena 8.12.2016. a na zdravstveno 1.1.2019. i to sam vidjela jucer kada sam dobila odjavu .ciji je to prekrsaj,knjigovođe ili poslodavca? znaci li to da mi se zdravstveno nije uplacivalo za taj period jer sam bila u stalnom radnom odnosu ili nesto drugo ?
  5. da li je obaveza knjigovodje ili osnivaca trgovackog drustva da predaje u poreznu godisnji izvjestaj poreza na dobit
  6. Hvala na odgovoru , ali kaj sa OIB-om firme dali se on mjenja ili ostaje ?
  7. do sada su mi roditelji osnivači i direktori firme kako prebaciti d.. na sebe ?
  8. Ja sam bio ove god. plp dala 20% dlp skinula manje od 20%,isti slućaj kao i tvoj.Papira sam imao hrpu,ležanje,testiranje itd.Pozdrav i sretno!
  9. Zapovjedništvo kopnene vojske Domobranska (ime ulice)Karlovac
  10. Stubi broj tel. 047-626-434 ZKV Karlovac na tom je radio mali Pšenica dečko je OK.,ali koloiko sam ćuo smijenjen je,budi uporan jer se može srediti za nekoliko dana .Sretno!
  11. laganini dali si dobio opću ili profesionalnu,i što još nisi dobio drugo stupanjsko HRVI? Pozdrav!
  12. Bog Djuro napravio sam onako kako si rekao,mirovina mi je2361,66kn. Prije par minuta sam razgovarao sa šefom pravne u područnom HZMO i da je mirovia po novom izraćunu razlika par kuna.Tip mi kaže da je totalna ludnica u HZMO da referanti nemaju pojma kako postupiti u vezi izračuna nitko im nije objasnio novi zakon i da je u totalnoj gužvi što se tiće pravnih savjeta,a slićno je i u središnjoj u Zg. Hvala na pomoći! Pozdrav braniteljima i sretno u ostvarivanju svojih prava!!!
  13. Bok u mirovini sam 1.4.2008g.opća 20-80%te sam se žalio na omjer u 5. mjesecu 2009.g.Danas sam dobio odgovor iz središnje službe totalni šok!Žalba se djelomičnu usvaja itd.omjer ostaje isti ali ide novi izraćun u područnoj službi,u međuvremenu mi je isteklo drugo stup.riješenje HRVI i da mi se obračunava s kofecijentom 1.50.Prije par dana sam dobio prvo stupanjsko riješenje gdje mi je potvrđeno HRVI.Po primitku riješenj odmah sam otišao u područni ured u pravnu službu kod šefa pravne službe (poznam ga)dao mu riješenje na uvid i pitao ga za savjet.Frend mi kaže da za mene ostaje sve po starom i da ne brinem ,te da nikom ništa nije jasno u vezi novog zakona!!! Pitanje za (Djuro)imam minimalnu braniteljsku 2330.00 dali mi mogu i to skinuti? Pozdrav braniteljima!
  14. Već sam o tome pisao,vještačila me neka plava starija dr.u Trašnjevci,dala mi na uvid riješenje,što sam se jako iznenadio i rakla potpišite.Frend mi je bio dan kasnije, danas mu stiglo riješenje.Ženska mi je rekla da ću dobiti riješenje kroz tri-četri tjedna da se radi po hitnom postupku itd. A meni došlo i prije,da ne povjeruješ.
  15. Dečki bio na PLP HRVI 17.11.2009.Riješenje stiglo 1.12. 2009. pošto nisam bio kod kuće poštar ostavio potvrdu o preporučenom u sandučić ,danas me referentica iz ureda nazvala da dođem do nje po riješenje i potpišem da se slažem s riješenjem da može odmah poslati za Zagreb na drugo stup.povjeranstvo.Pitao sam je kako to da to ide tako brzo sada, kaže mi da su dobili naputak iz Min.da se predmeti riješavaju u što bržem roku. Pozdrav!!!
  16. Jado bog pošto imaš problema s ratnim putem znam što prolaziš,ja sam dokazivao svoj od 95.-2007g. i znao tko je uništio dokumentaciju 95.imenovao,posvađao se n ekoliko puta s uredom za obranu,ZKV Klc. itd.Na kraju mi je pomogao tip u ZKV Karlovac mali Pšenica stari mu je glavni za nestale evo ti njegov broj u Karlovcu 047-626-434 Sretno!!!
  17. Forrester imaš pravo nakon dvije godine od DLP ići na komisiju HRVI,(nekoliko puta napisano),Nego tužba na ustavni sud po meni je 99% pušiona.Danas bio sa frendom čekao presudu više od 3,5 g.i izgubio!!! Tip poludio star oko 60g.totalno u komi,lijeći se od 96. itd.Prića mi svi koji su u to vrijeme tužili dobili negativno.Po meni najbolje povući tužbu,ravno kod svoje referentice u ured za obranu i pokrenuti novi izlazak na komisiju,to sada ide dosta brzo čeka se poziv oko 3 mjeseca.Na to što sam napisao nagovorio me g DJURO i puno mu hvala spasio je dosta mojih frendova iz rata pravih dečki,i da nije bilo njega pušiona !!! Pozdrav!
  18. Bare mislim da ne moraš brinuti jer koliko sam vidio i čuo od ekipe treći izlazak 99.9% dobija se trajno samo ne znam koji postotak,jedan frend zajedno smo ležali u Jankomiru treći put dobio trajno,imao 60%dobio trajno 30% Sretno!!!
  19. Bog dečki bio sam 17.11. na P.L.P.HRVI u Trešnjevci, dobio 20%.Doktorica pregledavala svu dokumentaciju oko pola sata i skužila da sam imao jedan pregled kod psihijatra razmak oko dva mjeseca,i dobro namjerno me savjetovala obavezno svaki mjesec kontrola,daljnje lječenje,terapije itd.Pokazala mi riješenje,što sam se začudio i rekla da ču ga dobiti za tri do četri tjedna.Drugi dan išao mi frend sve isto,samo mu rekla da ide u dnevnu barem jedna do dvije godišnje,frend mi ima 58 g.Ostali dečki koji su bili tamo u ta dva dana, koji su imali 30%-40% skinuli na 20%.Dok smo čekali razgovarali smo s ona dva zaštitara,dečki kažu komisija dobila naputak da rade svaki dan,da se svi koji su u postupku što prije riješe i da režu što više mogu,i da smo dobro prošli!!!
  20. Svaka čast Legija!!!Potpuno se slažem s tobom.Pozdrav!
  21. Bog dečki pratim temu i sav se tresem.Mi to sve znamo totalna napravda,nas nije bilo ZNG 91 ni 160 za obranu grada po podacima zapovjednika obrane grada,a sada nas se vodi sramotni broj od nekoliko tisuća???? Sve dragovoljac do dragovoljca.A što je sa čuvarima u zatvoru (pravosudna pol.)Tko je imao kakvu vezu zbrisao u buksu samo da ne bi morao na prvu liniju poznam ih sve kod sebe,Došle povlastice za aute dečki oslobođeni 100%,dobre plaće pokupovali dobre aute i nikom ništa.Moja ekipa ne zbrinuta bez primanja popušila povlastice ili kupila uvozne krševe.Došli braniteljski udijeli čuvari maksimalni iznos dana linije nisu ni vidjeli, a što kod nas gore nisu vodili papire kako treba fali mjesec sim mjesec tam,kako si god mijenjao liniju ne štima,nikom ništa ,daj na sud takve smo odgovore dobivali.Ne možemo mi tu ništa ekipa je to odavno sve poštelala kako njima paše i to vam je to! Pozdrav!!!
  22. Žalio sam se na omjer rat-mir,predmet mi je zaprimljen u 6.mjesecu u središnju službu HZMO.Pregledavajuči uvid u evidenciju i tamo piše 28.10 2009 primopredaja spisa medici.vještak gos.. središnja služba.30.10.2009 primopredaja spisa u rad voditelj tima gos... područna služba .Sada me zanima što to znaći,i dali netko zna odgovor? Hvala na odgovoru.Pozdrav braniteljima!
  23. Bog Zube!Ja sam se također žalio na omjer rat-mir prije 6 mjeseci. Danas sam vidio na korisničkim stranicama HZMO da je žalba riješena,ali neznam rezultat.Pošto poznam šefa pravne službe područnog ureda HZMO nazvao sam ga i pitao što se dešava i što će biti s nama u vezi novog zakona.Tip mi odgovori da za nas koji smo u postupku novi zakon se ne odnosi i uvijek nam ostaje povoljniji izračun!Pozdrav braniteljima i sretno u ovom najnovijem cirkusu!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija