Jump to content

jospeh

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Naime, ako netko odluči studirati diplomskom razinu na nekom drugom fakultetu od onog dgje studirao dodiplomski i prijavljuje se preko weba diplomski.studij.hr, mora poslati dokumentaciju koja može biti ovjerena na fakultetu, ne mora ovjeravati javni bilježnik. Molim uputu i odgovor kako bi trebao glasiti sadržaj te ovjere svjedodžbe i suplementa koja se radi na fakultetu. Nadam se da je netko prošao kroz tu proceduru i zna što treba napisati.
  2. Zanima me koji bi bio postupak izmjene u katastru gdje se vodi kao oranica. Za garažu imam građevinsku i lokacijsku dozvolu i izgrađena je prema dokumentaciji i uvjetima u dozvoli. Znači nije nezakonito izgrađena pa smatram da je ne trebam legalizirati nego samo upisati kao garažu. Ima li netko iskustva sa sličnim slučajem?
  3. Posmrtna pripomoć je poprilično poskupjela pa razmišljam da bih prekinuo uplatu i zatražio povrat uplaćenog iznosa. Uplate sam vršio 10 godina i imam pravo na povrat, ali u Posmrtnoj kažu da će mi isplatiti samo 80% iznosa na ime nekakve solidarnosti i troškova. Moram napomenuti da nikada nisam sklopio nikakav ugovor s njima nego samo pristupnicu na kojoj ništa ne piše o nekakvom pravnom odnosu i nikada me nisu upoznali s nikakvim pravilnikom ili statutom. Ja plaćam od 2006. godine, a oni su pravilnik donijeli tek 2012. godine s tim da mi to nikada nisu javili na ikakav način. Zanima me imam li pravo na punu isplatu sredstava i na zateznu kamatu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija