Jump to content

tea**

Korisnik
  • Broj objava

    30
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Izabrala sam temu prava djeteta pa bih molila ako netko možda ima nekih materijala u kompu da mi pošalje na mail tea.stanic@mmtpr.hr. Ako nije veliki problem. Hvala na pomoći, unaprijed.
  2. Molila bih nekoga da mi pomogne. Naime ja sam uzela seminar iz teorije prava i države pa ako ima netko da predloži neku temu za koju ima literature.Nemamo ponuđene teme nego biramo sami,a ja stvarno ne znam kako izabrati.Molim dobre dušice ako bi mogli nešto savjetovati:Hvala unaprijed!!!!!!!!!!!
  3. ajd sad ja pitanje:Zakoju stručnu spremu polažeš i šta si po struci?
  4. Evo ljudi, prošla i ja! Bila sam u petak i stvarno nije tako neka velika frka. Ispočetka te malo pere trema, ali čim ti postave prvo pitanje prođe te!nisam znala više odakle izvlače pitanja, ali sam se začudila i odakle ja izvlačim odgovore.Ljudi su susretljivi i pomažu. Ma nije takva frka!Vidjeti ćete! pozzzzzzz
  5. Ima li netko skriptu (ažuriranu) iz sustava državne uprave? Jel ima još kakvih promjena zakona u skriptama koje su ovdje na legalisu?? Molim Vas ako ima da mi pošaljete na mail.tea.stanic@mmtpr.hr HVALA!
  6. Hvala, hvala, trebati će nam sva moguća pozitivna vibra! Još jednom hvala, hvala!
  7. Evo mare pridružujem se i ja! Ništa ne znam!!! pasti ću kao kruškica!!!
  8. Ufjoj, čestitam!!!!!! Reci mi koliko si se dugo pripremala za dsi?? Još jednom VELIIIIIKAAAA ČEEESTITKAAAA!!!
  9. Jel netko ima neku skriptu iz EU?Ovdje sam skinila neku prezentaciju, ali je sve zbrda zdola pa ništa ne razumijem, a ne da mi se učiti iz knjiga.Pa ako ima neka dobra duša da mi ju pošalje na mail :tea.stanic@mmtpr.hr HVALA!
  10. može li mi netko dati primjer iz prakse za spajanje stvari u jedan postupak? Pleasssssseeeeeeeeee!!!!!1
  11. Negdje ovjdje sam pročitala da su pitali koliko RH ima sklopljenih međunarodnih ugovora. Bila sam na stranicama MVPEI-a i nisam nigdje pronašla ukupan broj.Zna li to netko! MOLIM ODGOVOR! :hvala:
  12. Novo je da su : ministri, ravnatelji državne upravne organizacije, državni tajnici središnjih drž. ureda, državni tajnici u ministarstvu-DUŽNOSNICI RH, a ravnatelji u ministarstvu, tajnici ministarstva, zamjenici drž. tajnika središnjih drž. ureda, zamjenici i pomoćnici ravnatelja, te predstojnici ureda državne uprave-RUKOVODEĆI DRŽ. SLUŽBENICI!
  13. Jel mi može netko reći kako da dođem do tih audio zapisa? Probala sam na ove linkove što su tu, ali mi nešto neće! HVALA!
  14. E, tražila sam audio zapise, ali tih stranica više nama! Jel mi možeš kako pomoći??????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija