Jump to content

Pravo dosjelosti


Soni-a

Preporučene objave

Postovani 

Moji roditelji su 1982 g. Kupili nekretninu ,kuca na selu sa okucnicom . Od tada koriste i put ,koji je kasnije ,sada,asvaltiran unazad par godina . Kako je prvobitno put bio uzak ,roditelji su se " odrekli " oko 2 m ( neznam tocno) svoje zemlje kako bi put bio siri i kako bi ga svi mogli koristiti . Sadasnja sirina ceste je oko 6 m. Unazat par godina se doselila " zlocesta " susjeda koja je tek prije par mj. rekla da je dio zemlje ,SAMO jedan manji  DIO DI JE CESTA, njen . Roditelji kad kada parkiraju auto ispred kuce ,( u nasih 2 m. ) No tada ona pocne raditi probleme . U par navrata je parkirala auto ispred nase ograde kako mi ne bismo mogli ni nutra ni van autima ... Policija je vise puta dosla i rekli su da su bespomocni . Tom cestom je unazad par godina provucen i plin i voda . Posto od 1982 moji roditelji koriste put dal i dalje imaju pravo nesmetano ga koristiti . Sto uciniti ako opet blokira nas ulaz ? Sve smo i fotografirali .

Ako je jedino tuzba rjesenje ,ima li tko primjer neke slicne situacije da mi predoci tuzbu .molim vas 

Sto predlazete .hvala unaprijed 

uređeno: od Soni-a
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala.

Nemamo upisano pravo sluznosti ,jer do prije par mjesecj nismo ni znali da taj dio ceste njoj pripada ... Prije  se nikada nije bunila , i relativno je prometna ta ulica ,dakle ne prolazimo jedini njome . Mislim da imamo pravo koristiti i dalje ,zbog dugog koristenja . No sto uciniti da to negdje i pise ,ako dode do novog problema sa njom , da policija moze postupati . Ovako oni kazu da ona ima pravo sto god raditi na cesti . Dal mi mozda mozete pomoci kako bi trebala izgledati tuzba ,ako ju imamo pravo podnjesti ?  Nama je cilj dokazati tj dobiti papir u kojem bi stajalo da imamo pravo nesmetano koristiti cestu . Da nije samo ona " serif vlasnik" koja ce ovisno o raspolozenju nam zagorcavati zivot . 

Ja iskreno ne mogu vjerovati koliko ljudi mogu biti zli. :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija