Jump to content
Rena111

Prijava za gospodarski kriminal

Preporučene objave

U prilogu ovog e-maila dostavljamo Vam Obavijest po članku 213. stavku 2. Zakona o kaznenom postupku, kojom Vas obavještavamo kako je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv Vas provelo dokaznu radnju zbog postojanja osnovane sumnje da ste počinili kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju iz članka 247. stavka 1. Zakona o kaznenom postupku, kao i da nastavljamo s provođenjem dokaznih radnji u tom predmetu.

Zanima.me ako sam placala par puta po 350 i 400 kn,i zahtjevala dogovor kako je moguce da je podnesena prijava rafi se o iznosu 6000 kn

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Firmi koja me tuzila,znaci uzela sam.robu u vrijednosti 7000 kn posla nije bilo trazili smo da se izvrsi povrat nisi pristali nikada,nagodial sam se svakako sa njima i nudila placanje u ratama.na sto bi mi gazdarica te firme odg da ce me prijaviti policiji.

Svaki moj pokusaj je s njihove strane bio prijetnja,otiali amo u Njemacku i svaki put sam se javljala i pocela placati kako sam mogla.

Prvo se javila odvjetnica te firme i rekla da ne mogu u ratama pa sam ju molila i rekla da nisam jos posao nasla da cu placati po 350 400 kn kako mogu,na kraju pristanu i trazim da ovjerimo kod javnog biljeznika na rate posalju mi papir za ovjeru sa punim iznosom ne sa umanjenim sto sam do tada uplatila,i nisam htjela ovjeriti trazila sam pravo stanje nikad nisam dobila al sam zato dobila sa suda pozova o tuzbi za gospodarski kriminal

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×