Jump to content

Priznaje li policija dokumente na mobitelu


Anoniman1

Preporučene objave

Ovako imam pitanje. Jučer sam išao van i jednostavno zaboravio novčanik doma sa svim dokumentima. Iste sam imo u mobitelu slikane što su mi poslali od doma. Kod sebe nisam imao niti prometnu, nit vozačku niti osobnu  u fizičkom obliku . Imao sam više sreće nego pameti pošto me nisu zaustavili. Frend tvrdi da policija da me zaustavila i da sam im pokazao slike bi priznali, a ja tvrdim da su me zaustavili da bi dobio vjv 900 kn kazne zbog ne imanja niti jednog dokumenta ili kolko već je za ne imanje dokumenta. Pitanje konktretno glasi da li policija priznaje slike dokumenata naravno da se vidi sve lijepo ili ako nemaš u fizičkom obliku da mu daš u ruku smatra da nemaš i piše kazne bez obzira što ti imaš na mobitelu sve. 

Eto temu otvorio čisto da riješim nedoumicu s frendom nadam se da nije problem. Uvijek nosim sve sa sobom ,al eto jučer jednostavno zaboravio 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prometna 300, Vozačka 300, Neimanje osobne 200 kn. Sve skupa 800 kn, odnosno 400 ako se plati na licu mjesta.

Kopija se naravno ne priznaje, jer nema dokaznu snagu javne isprave. Samo kod bilježnika ovjerena kopija ima sukladno zakonu snagu javne isprave.

Možda poneki policijski službenik u nekoj situaciji i prizna neovjerenu kopiju, ali svakako ostvareni su elementi prekršaja i može se kazniti iako je slikano na mobitelu/kopirano itd.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija