Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

orbis

Suvlasnik poljoprivrednog zemljista

Preporučene objave

Dobar dan!

Suvlasnik sam poljoprivrednog zemljista 1/2,osoba koja je drugi suvlasnik koristi cijelo poljoprivrednog zemljiste zadnje 3 godine bez ikakvog ugovora samnom,ili dopustenja od strane mene. Interesuje me da li imam osnove za tuzbu,kakve su mi sanse, kako dokazati takvo nesto (imam slike zemljista sa posadjenom kulturom na njemu) i kakvu potraznju mogu ostvariti ako imam osnova? hvala lijepo

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

No možete podnijeti pravu vlasničku tužbu, u kojoj ćete tražiti od onoga tko drži u posjedu Vaše poljoprivredno zemljište, da Vam ga preda u posjed. Možete tražiti, dakle, predaju u posjed, i naknadu u visini zakupnine za svo vrijeme što sami niste mogli koristiti svoje poljoprivredno zemljište.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×