Jump to content

Prisilni godišnji i najava otkaza


TonMik

Preporučene objave

Poštovani, situacija je sljedeća...dok  sam na porodiljnom desila se reorganizacija u firmi i najavljeno mi je drugo radno mjesto s lošijim uvjetima na koje ja ne pristajem.U ponedjeljak sam trebala pocet radit, a u sub mi je poslodavac mailom poslao Odluku o godišnjem odmoru koji traje 15 dana. Da li me poslodavac može poslati na g.o. bez mog pristanka? I kad se vratim prvi radni dan uručiti mi poslovno uvjetovani otkaz??

Plus za vrijeme porodiljnog dopusta sam obavljala određene poslove koje je poslodavac tražio. (Slanje ponuda, kontaktiranje kupaca....)

Unaprijed hvala na odgovoru. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Što se tiče GO, poslodavac donosi odluku o korištenju GO, da. Može Vam uručiti poslovno uvjetovani otkaz nakon isteka roka od 15 dana otkad Vam je prestao roditeljski dopust, također.

Što se tiče rada za vrijeme roditeljskog dopusta, to eventualno može biti prekršaj poslodavca prijavljiv radnoj inspekciji, ali vjerujem da Vi od toga nećete imati nikakvu korist.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija