Jump to content
pinklec2019

EOS MATRIX 1001-put

Preporučene objave

Dakle pročitam da je potpisan sporazum da neče maltretirat ljude???

Ma to mora da je neka zafrkancija, zovu svakodnevno a da za to nemaju nikakvo pravo, dokaz, štoviše oglušuju se na sudsku odluku.

Dakle prije više 1,6g, htjeli se upisat na fini umjesto RBA, na sudu sam dokazao da nemaju aktivnu legitimaciju, da nije poštovan ZOO čl.80

Da meni osobno kao navodnom dužniku za navodni dug nikad nije ništa stiglo, nego slučajno saznam.

Sve priloženo sudu, za navodni dug kažem navodni jel nema specifikacije od kuda toliko,

I od  banke da im nisam ništa dužan itd.

Sud nalaže fini da odbaci zahtjev od eosa da se uknjiži te da odblokira račun,

obrazlaže to sa hrpom članaka I navodi da je do predmetnog  prijenosa potraživanja trebalo doč prije pokretanja ovršnog postupka od strane RBA, I pokretanja ovrhe na novčanim računima/sredstvima, po člancima zakona iz tog vremena. 

Dakle mogu smatrat da  navodna cesija nije izvršena u skladu sa zakonom.

Dalje:

Tražio sam da im sud naredi da dostave orginal navodnog ugovora o cesiji, način na koji su ga otkupili, prenesli, ustupil.

Po kojoj osnovi sam ja njima dužan, neka dokažu prvo rba da su me obavjestili, od kud im tolika cifra uopče. orginal ugovor o cesiji gdje stoji tko kome  koliko i zašto, specifikaciju šta je šta.

Pa da vidimo da nema osnove i za kršenje kaznenog zakona. MISLITE DA SU DOSTAVILI???  NISU ni rba i eos.

Da se razumjemo sudu sam dostavio  oko 30 stranica sve skupa doslovno od ugovora o kreditu i cijeli sljed događaja i sve obrazlagao zakonima koji su se odnosili i vrijedili u to vrijeme, sve po zakonu.

Da nije mi to bio jedini dug, bile su tu i kartice diners, amex, tekuči, čudo to se sve riješilo normalno, da nabili su i na njima kamate, sa 5000kn na 17000kn,

objasni fino svima da nemogu to platit, da sam i stradao, ako žele neka idu na ovrhu i čekaju svoj red ako ga dočekaju, sve skupa je to plačeno oko 3500kn.

 

Da i ti paraziti muljatori iz eos i dalje svakodnevno zovu kad ču im platit, gospodo na sud, tamo osvarite i potražujte svoja prava ako imate zakonski legitimitet za to ostvarit naravno i dokazat.

Tak da to što je udruga blokirani potpisala sporazum to vrijedi kao i sporazum iz 92 izmedju HR i SRB da neče napadat.

LAŽU da ne zovu i ne maltretiraju ljude.

Kad je več sud donio odluk da je trebalo prijenos potraživanja napravit prije, samim time zaključujem da nezakonito koriste moje podatke, prijavljeno na AZOP za kršenje zaštite osobnih podataka GDPR, sudska odluka, osporeni navodi AZOP-a na njihovim stranicama kad kao ovi mogu.

Sudu dopis da se oglušuju na sudsku odluku, da smatraju da oni imaju pravo od mene potraživat da ih nije briga za sudsku odluku, popis svih telefonskih brojeva datum, sat, minuta kada su zvali, 20-setak snimaka razgovora, bez brige svaki put su upozoreni da se razgovr snima ta da če bit piložen sudu.Nisam ja muljator kao oni pa da kažu razgovor može bit sniman, po zakonu ne smije bit dvosmisleno rečeno ili snimaš ili ne.

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
prije 23 sati , pinklec2019 je napisao:

Dakle mogu smatrat da  navodna cesija nije izvršena u skladu sa zakonom.

Ne bih se složila da je upitna cesija, već samo njihovo stupanje na mjesto ovrhovoditelja u postupku kojega je pokrenuo prvi ovrhovoditelj na Fini. No to nije zapreka da oni pokrenu novi ovršni postupak, jer nije sporna valjanost ugovora o cesiji, kao ni ovršne isprave.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×