Jump to content

Deložacija zbog ovrhe


arlene4

Preporučene objave

Poštovani,nedavno smo zbog ovrhe deložirani iz svog doma. nekretnina koja je ovršni predmet nalazi se na zemljištu koje nije predmet ovrhe i svejedno su nas izbacili van tvrdeći da nema veze i da imaju pravo prelaziti prekog istoga.

 

Sama ovrha je rezultat sudske odluke u koju sumnjamo da je bila nezakonito donesena i to još u suradnji s našim odvjetnikom koji je nama iza leđa radio protiv nas.

Kome se obratiti kada se sumnja u sud, tj određenog suca i njegovu moralnost u donošenju odluke?  također i tog našeg odvjetnika.

Komplicirana je priča u kojoj se borimo protiv banke koja nije u HR.

 

Svaki savjet je dobrodošao.

 

Hvala vam...

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako se radi o nekoj od stranih posojilnica ili zadruga koje su posuđivale novac na tlu RH, a da nisu imale odobrenje HNB-a za bavljenje tom djelatnošću, mislim da su tu odvjetnici išli na utvrđenje ništetnosti takvih ugovora o kreditu; međutim, bez više informacija teško mi je zamislivo da ćete sve provedene radnje, a došlo je do deložacije, tako lako vratiti unatrag iz ove faze.

Odvjetnika možete disciplinski prijaviti Hrvatskoj odvjetničkoj komori, a ako posjedujete osnove sumnje da je počinio kazneno djelo, i njega i suca možete kazneno prijaviti Državnom odvjetništvu i policiji, pa će oni dalje postupati. Naravno, ako ne posjedujete nikakve dokaze o bilo kakvoj nezakonitosti na strani odvjetnika ili suca, teško ćete uspjeti s takvom kaznenom prijavom.

Ako postoje nepravilnosti u radu suca, njega možete predstavkom prijaviti predsjedniku suda, a ako se radi o predsjedniku suda, možete ga prijaviti predsjedniku neposredno višeg suda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija