Jump to content
arlene4

Deložacija zbog ovrhe

Preporučene objave

Poštovani,nedavno smo zbog ovrhe deložirani iz svog doma. nekretnina koja je ovršni predmet nalazi se na zemljištu koje nije predmet ovrhe i svejedno su nas izbacili van tvrdeći da nema veze i da imaju pravo prelaziti prekog istoga.

 

Sama ovrha je rezultat sudske odluke u koju sumnjamo da je bila nezakonito donesena i to još u suradnji s našim odvjetnikom koji je nama iza leđa radio protiv nas.

Kome se obratiti kada se sumnja u sud, tj određenog suca i njegovu moralnost u donošenju odluke?  također i tog našeg odvjetnika.

Komplicirana je priča u kojoj se borimo protiv banke koja nije u HR.

 

Svaki savjet je dobrodošao.

 

Hvala vam...

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ako se radi o nekoj od stranih posojilnica ili zadruga koje su posuđivale novac na tlu RH, a da nisu imale odobrenje HNB-a za bavljenje tom djelatnošću, mislim da su tu odvjetnici išli na utvrđenje ništetnosti takvih ugovora o kreditu; međutim, bez više informacija teško mi je zamislivo da ćete sve provedene radnje, a došlo je do deložacije, tako lako vratiti unatrag iz ove faze.

Odvjetnika možete disciplinski prijaviti Hrvatskoj odvjetničkoj komori, a ako posjedujete osnove sumnje da je počinio kazneno djelo, i njega i suca možete kazneno prijaviti Državnom odvjetništvu i policiji, pa će oni dalje postupati. Naravno, ako ne posjedujete nikakve dokaze o bilo kakvoj nezakonitosti na strani odvjetnika ili suca, teško ćete uspjeti s takvom kaznenom prijavom.

Ako postoje nepravilnosti u radu suca, njega možete predstavkom prijaviti predsjedniku suda, a ako se radi o predsjedniku suda, možete ga prijaviti predsjedniku neposredno višeg suda.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×