Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Anoniman1

Paljenje smeća

Preporučene objave

Ne znam jel dobar podforum ako nije ispričavam se unaprijed.

Radi se ovako da susjed pali nekakvo smeće ne znam točno šta, ali znam da to užasno smrdi i otvori se prozor taj smrad uđe unutra i cijeli stan smrdi po tome + pepeo leti posvuda. Rekli su mu sustanari par puta da to ne radi ili ako mora da ide negdje dalje to radit,ali on se oglušava na to i nije ga briga . Sada mene zanima kome se to može prijaviti i jel može biti anonimno ?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
prije 13 sati , Spitfire je napisao:

Komunalnom redaru pošto to spada u domenu iz Odluke o komunalnom redu. Može anonimno no tada nećete biti obavješteni o ne/poduzetim radnjama.

A jel se može nekako tražiti zaštita u smislu prijavimo sve to i kažemo ime prezime i šta sve treba čisto da budemo obavjšteni o ne/poduzetim radnja, ali da oni ne kažu onda njemu ko ga je prijavio ili su samo opcija A anonimno pa ne biti obavjišten ili opcija b prijavit bit obavjišten i susjed zna ko ga prijavio 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ako se završi samo na izvidu, ne govore tvoje podatke (naravno, osim ako ne kaže bez veze), ali ako provjera završi nekakvom prekršajnom prijavom, na sudu će saznati tko je prijavio (jer će morati svjedočiti).

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×