Jump to content

Dostavljač GLSa pregazio psa u privatnom dvorištu


lithiumion

Preporučene objave

Poštovani, 
tužna vijest danas, barem za mene. Dakle, danas oko 11:40 smo imali dostavu nekog paketa, dostavljao je GLS. Imamo dosta dostava pa praktički svaki vozač ulazi u dvorište jer je dvorište otprilike 90x50m, te u dvorištu ima put s ceste do kuće duljine 30m. Cijelo dvorište je ograđeno metalnom ogradom. Oko 12:00 sam izašao van te sam na tom prilaznom putu vidio svog psa kako leži. Vidjelo se odmah da leži nekako "neprirodno". Kad sam došao do njega, pas je bio pregažen te još uvijek živ. Uzeo sam da ga pomjerim ali je izgledalo kao da ga to još više ozljeđuje što ga pokušavam pomjeriti.. 4-5 min poslije je pas uginuo. Nakon toga sam nazvao korisničku službu GLSa i pitao za kontakt broj vozača koji je bio kod nas prije 15-20 min. Dali su mi broj te sam nazvao vozača, i kad se javio prvo je rekao: "Da nije pogazio nikakvog psa, da on ne zna o čemu pričam", na što mu ja odgovaram da je bio jedini koji je dolazio danas, te da uopće nije bilo drugih vozila. Na to mi taj kreten odgovara: "Pa šta me briga, šta ima to veze sa mnom što pas nije vezan, pas mora biti vezan". Eh, tu sam popizdio, te sam mu počeo psovati kao zadnji kočijaš i govorio mu da se vrati na adresu da vidi kako nema to veze s njime. I da ne može zgaziti psa na privatnom posjedu i još se ko najveća pi.ka pokupiti i otići. Da je barem došao odmah i rekao da je pregazio psa, možda smo  ga mogli spasiti. Danas pas, sutra nečije dijete. Ionako lik po makadamskom putu vozi 70km/h. Briga ga, nije njegovo vozilo. 

Uglavnom, 
pitanje je, mogu li tog čovjeka tužiti. Planiram se obratiti i GLSu mailom. Ima li veze što je vozio službeni kombi? Imamo ugovor s GLSom pa ne bi htio firmu uplitati nego samo tog bahatog kretena. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svakako na sve načine dokumentirati događaj, ne znam izlazi li policija na očevid u takvom slučaju da napravi zapisnik, ali svakako sačuvati i njegov broj telefona, i dokumentaciju od obavljene dostave, po potrebi angažirati veterinara odnosno vještaka veterinarske struke da napravi obdukciju i nalaz i mišljenje o tome kako je pas umro, tako da ne bude sumnje oko toga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija